Nyheder fra Lystrup IF Gymnastik & Fitness
Følg os på facebook
Velkommen til Lystrup IF Gymnastik & Fitness

2019/20 sæsonen er godt i gang og vil du gerne tilmelde dig et af vores holds, så kan du finde dit hold under 'Holdoversigt 2019/20' og tilmelde dig under 'Tilmelding' (står lige under holdnavnet).

HUSK at tilmelde i gymnastens navn (ikke evt. forældre) og med gymnastens fødselsdato. Det er vigtigt ift. vores indberetninger til kommunen.

Såfremt tilmeldingen gælder dit barn, kan man efterfølgende i Holdsport oprette en eller flere forældreprofiler og knytte disse til gymnasten. Skulle man selv være aktiv kan ens egen profil også bruges som forældreprofil. Dermed får alle relevant kommunikation vedrørende holdet. Læs mere herom på 'Holdsport - forældre'.

Når tilmeldingen er gennemført - hent "Holdsport App" i AppStore eller GooglePlay. Så har du altid relevant information vedr. dit eget eller barns hold lige ved hånden.

Vidste du at...

Drengesatsning

I Lystrup IF Gymnastik & Fitness har vi i denne sæson gjort en ekstra indsats for at få flere drenge til at opleve glæden ved gymnastikkens verden.

I samarbejde med DGI Østjylland, FaceOff og begge skoler i Lystrup afholdte vi for udvalgte årgange på både Lystrup og Elsted Skole en Street-inspireret gymnastik workshop.

Resultatet taler for sig selv! Et stort hold af drenge til GymGame hver fredag på Elsted Skole.

Nye faciliteter

Vi i Lystrup IF Gymnastik & Fitness arbejder sammen med hovedforeningen og Lystrup Idrætscenter om at få udvidet og opgraderet faciliteterne i Lystrup Idrætscenter med en ny multihal med bl.a. en springgrav og rytmegulv, et fitnesscenter og nye fællesarealer. Læs mere her.

Springsikker%20forening%20webbanner