Klubnyheder

Kom med i biografen 🎭

5. december 2022, 12.16

Så er der dømt JULEBALLET! 


Balletten "Nøddeknækkeren" vises i Victoria Teatret (biografen i Sorø) søndag 11. december kl. 15. Alle børn, der tilmeldes arrangementet via kalenderen på Holdsport, får en slikpose med i biografsalen 🍭 *)


Denne forestilling er en familievenlig udgave fra Wiener Staatsoper (fra december 2019) med koreografi af den verdenskendte (nu afdøde) balletstjerne Rudolf Nurejev.


Kom og se de flotte kostumer, officersuniformer og store kjoler fra det 19. århundrede. Soldaterne er talrige, og der er husarer til hest. Særligt charmerende er alle børnene - der er snesevis af dem i balsalsscenen. At se så mange andre børn på scenen vil sikkert glæde ethvert balletbarn. "Nøddeknækkeren" er lige så meget en oplevelse for børn, som for voksne.


Billetter til forestillingen købes i biografen.


TILMELD/AFMELD via kalenderen på Holdsport.dk (kræver login). NB. Der er åbnet for gæstetilmelding, dvs. de tilmeldte kan også invitere gæster. 


Efterfølgende drikker vi en kop kaffe/kakao sammen, hvis der er stemning for det.


*) Hvis dit medfølgende barn ikke er oprettet på holdsport, så send mig en besked på 23248612, så jeg kan sørge for ekstra slikposer.


Kh Charlotte