Ny i Falcons

Ny i Copenhagen Falcons

I Copenhagen Falcons har vi det klare formål, at det skal være sjovt at spille ishockey. Derfor har vi lagt vores fokus på leg, fællesskab og udvikling.


Alle nye børn, der ønsker at prøve at spille ishockey, starter på vores begynderhold Falkereden (børn til og med 9  år). Her er der fokus på at lege de basale skøjteegenskaber ind. Det sker blandt andet gennem fælleslege, forhindringsbaner og én til én instruktion. 

Vores trænere er helt nede i øjenhøjde med børnene - så de ses ofte på knæ eller tumlende rundt på isen.Vi kører med en lang gratis prøveperiode på hele 8 uger, hvor det også er muligt at låne udstyr de første 8 uger. Det er derfor kvit og frit og helt uforpligtende at prøve os af.


Så snart barnet har opnået de basale færdigheder (selv kan rejse sig op og skøjte kontrolleret) og trænerne vurderer, at barnet er klar - så overflyttes barnet til sit permanente alderssvarende hold.5 gode grunde til at starte til ishockey  


1. Ishockey styrker selvværd

Der er intet bedre sted at lære børnene, hvordan man står på egne ben end på isen. Du kommer til at opleve, at dit barn bygger en positiv attitude, styrket selvværd og selvtillid. 

 2. Ishockey træner mental smidighed

Det handler ikke kun om at være hurtig på skøjterne. Børnene lærer også om strategi, koncentration, og at være beslutningsorienteret.    


3. Ishockey er en social sport

Omklædningsrummet oser af hygge, og du kommer til at opleve at du/I og dit barn stifter nye bekendtskaber og venskaber.   


4. Ishockey skaber ihærdighed

Vi falder alle sammen engang imellem, men ishockeyspillere kommer altid op på fødderne igen.   


5. Ishockey er for alle

Man behøver ikke have en bestemt størrelse eller højde for at være god til ishockey. Vi opdeler kun efter alder, ellers er alle drenge og piger i alle størrelser og højde velkomne til ishockey


Vi glæder os til at ser jer!

Img_3141
Img_3322
Img_4008
Img_3744