Fit-forældre (18 år +)

Fit-forældre

På opfordring har vi besluttet at åbne op for forældres og øvrige voksne medlemmers brug af styrkerummet. Styrkerummet må kun benyttes i de tidsrum, hvor vi har træningstider i hallen:

Tirsdag: 16:00 - 22:00
Torsdag: 16:00 - 20:00
Lørdag: 8:30 - 16:00

Fremover er det således muligt for et fornuftigt kontingent at tilmelde sig "holdet" Fit-forældre. 

Kontingentet er sat til 300 kr. pr. år (dog kun 200 kr. for resten af sæsonen 2018/19). Der er ikke prøveperiode eller “søskenderabat”.  Man SKAL være medlem af Fit-forældre for at benytte styrkerummet. 

Dette er således ikke et tilbud, som man kan benytte, hvis man kommer ind fra gaden. Man skal i forvejen have en tilknytning til klubben ved enten selv at være medlem (Ladies eller Herremotion) eller være forældre til et børnemedlem.

Du tilmelder dig ved at klikke på "Ny spiller".

I tilfælde af at styrkerummet skal benyttes ifm. børnenes off-ice-træning, må forældrene/voksne vige pladsen.

Styrkerummet benyttes på eget ansvar.  Aldersgrænsen er mindst 18 år. Det er ikke tilladt at medbringe venner eller familie. Kun medlemmer af Fit-forældre har adgang. I tilfælde af misbrug bortfalder retten til at benytte styrkerummet, og kontingentet tilbagebetales ikke.

Dette er en forsøgsordning, som vi nu gør os erfaringer med.  Bliver der for meget run på lokalet, forbeholder vi os retten til begrænse adgangen. Har du input i den forbindelse, så skriv til [email protected]


Fitness