Bliv Garder

Kom og vær med

Slagelse Garden er for friske piger og drenge.

Hvis du er mellem 7 og 25 år, og kunne tænke dig at lære at spille musik og samtidig få en masse nye venner, så er Slagelse Garden lige noget for dig.

Man kan gå i Slagelse Garden til man fylder 30 år.

Vores undervisning foregår om tirsdagen mellem 17.00-19.00 på Vestre Skole og hver anden lørdag er der marchtræning fra 9.00-10.00.

Det koster 175 kr. pr. mdr. at gå i vores grundskole

De første 3 mdr. er gratis prøveperiode.


Du skal være velkommen til, at besøge os hver tirsdag mellem kl. 18:00-20:00 i vores lokale i kælderen på Vestre skole, Sct. Pedersgade 18 i Slagelse.

For yderligere information kan du kontakte os på telefon 58 50 50 22 eller mail [email protected] 


Vi glæder os til at møde dig.


Vi lærer dig at spille musik

Skal jeg kunne spille!

Du behøver ikke at have spillet på et instrument før – vi har vores egen musikalske grundskole, hvor du lærer det hele fra bunden, og instrumenterne låner du gratis.

Grundskolen

Hos os er du på grundskole i ca. 1 år, før du kommer i uniform, og kommer med ud "på gaden". Der er mange ting der skal læres. Du skal både lære at marchere i takt, og så skal du lære at spille vores musik på et instrument. Når du kan det, skal du så lære at gøre begge dele samtidigt.

De fleste starter med at spille marchtromme eller marchfløjte. Det er instrumenter du hurtigt kan lære at spille på, så du hurtigt kan komme i uniform.

Vi kræver dog af dig, at du øver dig derhjemme. Det er faktisk lige så vigtigt som dine lektier fra skolen. Du skal øve dig for at blive klar til at komme i uniform. Det er forskelligt hvor meget hver enkelt skal øve sig, men din lærer skal nok fortælle dig, helt nøjagtigt hvor meget netop du skal øve dig.

Vi har mange dygtige lærere til at lære dig at spille. De er vant til at undervise og har lang tids erfaring med musik og garderkulturen.

I Grundskoleperioden, kommer du også med på nogle af vores ture og er med til mange af de ting resten af garden fortager sig, så det bliver sjovt fra starten af.