Sport og uddannelse


ESAA er et partnerskab mellem lokale klubber, byens uddannelsesinstitutioner, Team Danmark og DIF. Partnerskabet er forankret i Aarhus Kommune ved fonden Eliteidræt Aarhus.


ESAA tilbyder mulighed for at kombinere uddannelse med talent- og elitesport – DUAL CAREER.


Du har mulighed for at blive en del af ESAA i både i folkeskolen og på ungdomsuddannelse. På uddannelsessiden samarbejder ESAA med Rundhøjskolen og Ellevangskolen om folkeskolens talentklasser (8.-10 klasse). På ungdomsuddannelse samarbejder vi med Risskov Gymnasium, Marselisborg Gymnasium, Aarhus Business College, Viby HF og Aarhus Tech.


Sportsligt har ESAA samarbejde med stærke talent- og elitemiljøer i Aarhus, og der er disciplinspecifik morgentræning i atletik, badminton, ballet, basketball (dr + pi), brydning, fodbold (dr + pi), gymnastik, håndbold (dr + pi), orienteringsløb, sejlsport, sportsdans, svømning, taekwondo og tennis.


ESAA arbejder inden for rammen Mind, Body, Culture og Team. ESAA har fokus på det hele menneske og arbejder med alle sider af en ung talentfuld udøvers relation til sport og uddannelse.


Information til kommende atleter finder du her


Du finder information omkring, hvordan du ansøger her


Skoler:


Ungdomsuddannelser:
AU Elitesport er en støtteordning, der har til formål at hjælpe elitesportsudøvere til at gennemføre en uddannelse ved siden af en sportskarriere. 


AU Elitesport tilbyder rådgivning og støtte inden for:


  • Rådgivning og vejledning
  • Studieadministrativ hjælp
  • Personlige støtteordninger
  • Adgang til træningsfaciliteter


Læs mere på Aarhus Universitets hjemmeside

ESAA på Facebook

AU Elitesport på Facebook

Kontaktpersoner

Profile Image
ESAA-koordinator og ESAA-træner
Line Petersen