Program

Generelt om vores Aqua Camps:

Alle aktiviteter tilpasses deltagernes alder, menneskelige udvikling og faglige niveau inden for svømning, boldspil osv. Det skal være en uge med fokus på sjov og leg, uanset hvilke forudsætninger man deltager med. Aktiviteterne vil derfor variere fra gruppe til gruppe, men vil tage udgangspunkt i det samme emneområde.


Som udgangspunkt er svømmeundervisning med fokus på deltagernes individuelle niveau, og gruppeaktiviteter er baseret på grupper med nogenlunde samme niveau, mens holdaktiviteter er uden store hensyn til forskelle hos deltagerne, hverken alder eller niveau, men noget alle kan have det sjovt med, sammen.

Sportshal kan/vil ændres til boldbane, hvis vejret og aktiviteten tillader det.

Der udsendes praktiske informationer til alle deltagere op til campen.


Velkomst

Instruktørerne byder velkommen, og dagens program gennemgås. Herefter gøres klar (klædes evt. om) til de første aktiviteter. Man skal altså ikke bade, før man har fået besked på det af en instruktør, for muligvis starter dagen i sportshal, og der bliver gulvet glat, når det bliver vådt!

Frugt og farvel

Deltagerne samles og dagen evalueres. Der uddeles frugt og saft, og praktiske informationer om næste dag gives. Deltagerne er klar til afhentning kl. 15.00.