Babysvømning

Til babysvømning bliver din baby vandtilvænnet og får udviklet sit bevægelsesmønster samt motorik gennem leg i vores 33 grader varme babybassin. Vores dygtige instruktører vil guide jer gennem undervisningen, så I får den bedst mulige oplevelse i vandet.


Din baby kan begynde til babysvømning når:

• Baby er minimum 8 uger fra terminsdatoen
• Huden er intakt med lægt navle
• Baby er rask og uden infektioner i øvre luftveje

Praktiske informationer

Når man kommer ind til Gellerupbadet, kan man gå til højre, hvis man skal i herreomklædningen og til venstre, hvis man skal i dameomklædningen.

I omklædningsrummet finder i en kravlegård, hvor jeg barn kan opholde sig, imens i klæder om.

Der er også pusleborde i omklædningsrummet, samt badekar og bademåtter i badet, når barnet skal bade inden, I skal i svømmehallen. Husk at både du og barnet skal vaskes grundigt inden undervisningen.

Det er en god idé at have badeble og neoprenbadebukser på i vandet. Vi vil ikke anbefale badedragter, da dragten mindsker den stimuli barnets krop kan få fra vandet.

Det er også en god idé at være opmærksom på barnets temperatur. Derfor er det en god idé ikke at komme alt for tidligt inden undervisningen, så I undgår at sidde og fryse på kanten.

Engangsbadeble OG babybadebuks er påkrævet for børn, der ikke er 100% renlige. Vær opmærksom på, at dette IKKE nødvendigvis kan købes i forbindelse med undervisningen.

Forinden undervisning skal både forælder og barn vaskes grundigt uden badetøj.


Hvis din baby bruger sut, så medbring den endelig i svømmehallen.


Husk en hue til hjemturen.

Vi glæder os til at se jer til babysvømning!