AGF Sprint

AGF Sprint er et sidehold til klubbens førstehold AGF1. Holdet består af seniorsvømmere med minimum Vest Kortbane/Langbane-niveau.


Holdet træner seriøst og efter samme værdier som resten af klubbens konkurrencehold. Det er derfor ikke et hyggehold, men et hold, der tilgodeser den fleksibilitet, som det kan kræve for at tage en uddannelse, samtidig med at man svømmer på højt plan. Det forventes, at svømningen prioriteres højt, men det skal fungere med et 'voksenliv'.


Der er mulighed for at træne op til 7 gange om ugen plus styrke- og landtræning.


Ved opstart på holdet vil der være en samtale omkring målsætninger og planlægning af træning og hverdagen. Har du haft en pause fra svømning, vil der blive lavet en plan ud fra det.


Træningen er bygget op omkring 2-3 topninger pr. sæson. Der er primært fokus på 50- og 100m-løb. Niveauet på holdet skal være så godt, at det kan supplere klubbens bedste holdkapper og bidrage til Danske Holdmesterskaber.


Vi forventer, at du bidrager med positivitet, glæde, seriøsitet og modenhed til træningsmiljøet.


Stævner og sociale arrangementer vil foregå sammen med AGF1. Udvalgte vil blive tilbudt træningslejr til udlandet. For at være i betragtning til deltagelse i mesterskaber og træningslejre skal man træne minimum 6 gange om ugen.


Ønsker du at træne mindre, men stadig være en del af et socialt og seriøst træningsmiljø, så anbefaler vi, at du forhører dig om Masters-holdet

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler