AGF 2

AGF2 består primært af juniorsvømmere og ældste årgangssvømmere. Holdet træner 6-8 gange om ugen + supplerende træning i form af fitness, skadesforbyggendetræning og styrketræning. Det forventes, at svømningen bliver prioriteret højt i dagligdagen.


Mål

For svømmere på AGF2 handler det om at udvikle sig til dygtige junior- og seniorsvømmere, der kan være med fremme på nationalt niveau. Der vil i den daglige træning stadigvæk være fokus på en bred udvikling på alle stilarter og alle distancer. Der er samtidig også fokus på, at svømmeren udvikler sig personligt og følger svømningens ATK; det gælder både skadeforbyggende træning, ernæring, mentaltræning og styrketræning.


Daglig træning og krav

Der forventes, at svømmerne møder meget stabilt op til træning, og at træningen prioriteres i ferier, hvor folkeskolen har fri. Træningsmængde og målsætning aftales med klubbens talentudvikler.


Træninglejr

Der vil være 1-2 træningslejre på holdet om året med en varighed af 4-7 dage. Den lange træningslejr ligger i uge 7. Det forventes, at svømmerne deltager i træningslejre og træningsweekender.


Træningsperiode og ferie

AGF2 træner næsten året rundt. Der forventes 1 uges ferie i december for juniorerne og 1 uges ferie i uge 6 for årgangssvømmerne. Der vil være op til 4 ugers sommerferie efter sommerens DM-stævner. Der vil være enkelte friweekender og fridage, der er tilrettelagt i forhold til optimal træning. Sæsonstart og ferie afhænger af topningsstævner.


Stævner

Der svømmes 8-10 stævner om året. Stævnerne er planlagt efter topning ved de nationale mesterskaber.


Sociale arrangementer 

Der vil være 2-3 sociale arrangementer i løbet af sæsonen. Det kan være opstartstur, fællesspisning mm.

 

MorgenAften
Mandag5.50 - 7.40Fri
Tirsdag5.50 - 7.4016.00 - 18.00
OnsdagFri15.30 - 17.30
Torsdag5.50 - 7.40Fri
FredagFri16.00 - 18.00
Lørdag8.00 - 10.00Fri
SøndagFriFri


*Der vil være ESAA-træning tirsdag og torsdag morgen fra 7.15-9.15


Trænere

Profile Image
Ansvarlig træner
Malte Karklinat
Profile Image
Assistenttræner
Trine Kjøngerskov