Trænere

SKK er stolte af at kunne præsentere vores trænerteam:

Jenny har skøjtet hele sit liv. Hun har været træner i SKK siden 2016. Inden var hun i en årrække cheftræner i Vojens Skøjteløberforening, ligesom hun har været træner i både Odense og Aalborg. Hun er selv tidligere professionel kunstskøjteløber på internationalt plan med flotte resultater. I 1998 deltog hun i de Olympiske Lege for Ukraine hvor hun opnåede en 11. plads i parskøjteløb. Derudover har hun opnået flere 2. og 3. plader ved junior VM.


Cristina er en tidligere solo kunstskøjteløber fra Spanien, hun deltog i nationale og internationale konkurrencer på højt niveau gennem årene.

Da hun stoppede som aktiv solokonkurrenceskøjteløber, deltog hun efterfølgende i "Ballet on Ice" i flere år, som en del af et internationalt showhold. Hun har siden undervist unge soloskatere i Spanien.

Siden 2014 er hun National Technical Specialist, og hun har været i dommerpanelet i Spanien, Australien og Danmark.

Cristina har været træner i SKK siden 2021.

Hun har en bachelor i Fysioterapi med særlig interesse for sport og skadesforebyggelse. Hun er også instruktør i klinisk pilatesmåtte.

Karolina er tidligere medlem af det slovakiske landshold. Hun deltog i forskellige nationale og internationale konkurrencer såsom Junior Grand Prix og Junior World. Hun var syv gange national mester gennem sin skøjtekarriere.
Hun er uddannet fra Det Pædagogiske Fakultet i Slovakiet og var under sine studier i Danmark assistenttræner i Odense Skøjteklub.
Hun har været træner i Skøjteklub København fra 2021.
For nylig udvidede hun sine færdigheder som internationalt certificeret personal trainer at EREPS -EQF Level 4.

Gina har været træner i SKK siden foråret 2024. Hun har arbejdet som skøjtetræner siden 1999 og har erfaring med at træne løbere på alle niveauer fra USA, Sverige, Norge, Danmark og italien. Hun har selv trænet under Ronald Luddington på University of Delaware (Figure Skating Sport Science program) og Thomas McGinnis i Boston Skating Club.

Gina har desuden optrådt med skøjteshowet Holiday on Ice: Hollywood & Fantasy Tour fra 2003-2006.Michael træner vores Team Copenhagen løbere hver tirsdag og torsdag morgen. Han er tredobbelt dansk mester og har i en årrække skøjtet som professionel show-solist med Holiday on Ice og Royal Caribbean. Han har en kandidatgrad i idrætspsykologi fra universitetet i Halmstad samt en bachelor i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet. Michael er i gang med at tage en international træneruddannelse.


...

Vi har også en erfaren gruppe af hjælpetrænere. Vores trænere er DSU og eller DIF certificerede trænere (eller internationalt tilsvarende):Vi har et stort trænerteam, som arbejder med vores skøjteskole. Alle vores trænere er træneruddannede:

Vores HiH-trænere har også gennemgået specifik træning for at hjælpe vores hjælpetrænere: