Bliv sponsor

Bliv sponsor for Skøjteklub København

Skøjteklub København (SKK) er en af landets ældste idrætsforeninger og lokalt forankret på Østerbro. I det følgende gennemgår vi kort vores sponsorprogram med fokus på, hvad du som sponsor får ud af at indgå en aftale med os.


Målgruppe og høj grad af synlighed


Det er attraktivt at være sponsor for SKK. Vores målgruppe omfatter aktive børn, unge, voksne og familier. Ud over klubbens egne medlemmer vil man med eksempelvis en bannerreklame i skøjtehallen være synlig for minimum 50.000 københavnere årligt. Det skyldes, at hallen også benyttes af ishockeyklubben KSF, skoler, institutioner og øvrige borgere, der benytter isen i den offentlige istid. Dit navn/logo/firmanavn kan også opnå synlighed via klubbens hjemmeside (sk-kbh.dk) og vores Facebookside, der har daglige opdateringer.


Et godt formål


Som sponsor for SKK støtter du det frivillige foreningsliv til stor glæde for klubbens medlemmer. Vi er en klub for bredden, men vi er ambitiøse og en meget stor del af vores medlemmer konkurrerer i løbet af sæsonen i landsdækkende konkurrencer. En sponsoraftale med SKK er med til at signalere, at din virksomhed lægger vægt på sundhed, fællesskab, sammenhold, velvære og glæde.


Et sponsorat er med til at dække klubbens udgifter til eksempelvis: sociale arrangementer, udgifter relateret til konkurrencer, indkøb af sportsudstyr (herunder skøjter til udlejning), klubjakker m.v.


Hvis du vil vide mereVi er utroligt taknemmelige for ethvert bidrag til klubbens drift. Ovenstående er blot en kort introduktion, og vi vil hellere end gerne i samarbejde med netop dig/dit firma finde den løsning, der passer jer bedst. Skriv til klubben, hvis du vil vide mere, eller hvis du ønsker at blive sponsor: [email protected]