Velkommen til DANSESALEN Frederiksberg 😊


Kom og vær med til fællestræning i den hyggelige dansesal på den gamle Frederiksberg skole (Skolevej 1C). At træne sammen har en stærkt motiverende effekt, fordi det er inspirerende og giver ekstra energi.


Salen har gammeldags planke-trægulv på strøer - det bedste danse- og træningsgulv, der findes, med god affjedring, som er så sundt for ben og fødder. I dag har de fleste sale betongulv under evt. vinyl- eller anden belægning. Og det er alt for hårdt for for ben og fødder at danse rundt på. 


Samtidig har salen en god størrelse (111 m2), så den er hverken for lille (som fx mange yoga-rum) eller for stor (som fx sportshaller). Dvs. at salen egner sig til rigtig mange bevægelses-aktiviteter, lige fra rolig body/mind-træning til de mere pladskrævende aktiviteter som ballet, dans og fitness. Der er heller ikke nogen generende, bærende søjler, som man ellers ser i mange dansesale i etageejendomme.


En anden vigtig ting er, at salen - som en af de eneste i Sorø Kommune - har en spejlvæg. Alle danselærere ved, at spejle er uundværlige i undervisningen, så eleverne kan spejle læreren bagfra og læreren samtidig kan se i spejlet, om eleverne er med.

Og sidst, men ikke mindst: Dansesalen har en perfekt beliggenhed kun 500 m fra Sorø station og lige over for Sønderskoven og det grønne fællesareal - dvs. kort til både offentlig transport og natur. Derfor er salen særdeles velegnet til længerevarende events og workshops for udenbys deltagere, der kommer med toget - en god mulighed for at trække endnu flere besøgende til Sorø by og Frederiksberg.


Vi glæder os til at se dig til aktiviteter i DANSESALEN Frederiksberg, Skolevej 1C, 4180 Sorø (ind gennem porten og lige frem over gården til indgangen i hjørnet). 

Vh Charlotte de Neergaard

Leder af Balletten i Sorø

Danseunderviser

Body Coach

Mobil 23248612

[email protected]

www.intelligentfitness.dkBLIV EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB -> opret profil her


Læs mere om, hvad vi tilbyder - klik på links herunder:


DANS, FITNESS og GRUNDTRÆNING:

Barretraening.dk

Maskebaldans.dk

Argentinsk Tango


BALLETundervisning for alle aldre og niveauer:

Børneballet.dk

Ungeballet.dk

Voksenballet.dk

PS. Er du leder af et fællesskab, der benytter DANSESALEN Frederiksberg? Meld dig ind i brugergruppen Skolevej her: https://www.facebook.com/group...

Her vises kommende aktiviteter - find flere i KALENDEREN her

August
Søn
11
ÅBEN barretræning på badebroen
10:00 - 11:00
PARNAS badebro
FITNESS & Grundtræning
Søn
18
ÅBEN barretræning på badebroen
10:00 - 11:00
PARNAS badebro
FITNESS & Grundtræning
September
Søn
01
ÅBEN barretræning på badebroen
10:00 - 11:00
PARNAS badebro
FITNESS & Grundtræning