Webshop

Bestil i webshoppen

Der er mere end 40 fede artikler i KSF webshoppen med KSF logo på.  Der alt fra t-shirts, shorts, hættetrøjer, caps, jakker, shorts til de mindre ting som drikkedunke, termokopper, skinnetape, biscuits,  klistermærker, skøjtebeskyttere etc.  

Alle produkter skal købes via webshoppen, men ofte har vi åbent og så kigger du bare ind. Alt der kan bestilles på siden er på lager og har vi ikke din størrelse så send os en mail på [email protected] eller kom forbi og spørg når vi har åbent. Vær opmærksom på, at vi ikke fylder lageret op løbende, men køber ind til sæsonen, så vent ikke for længe.

Samarbejdsaftale med Bauer Vi har en samarbejdsaftale med Bauer og derfor vil du opleve, at næsten alt tøj og andre produkter er fra Bauer.

Levering Du bestiller og betaler dine produkter via shoppen og henter i shoppen i KSF, der er desværre ikke mulighed for at få dem tilsendt. Kort efter du har bestilt, får du en mail om, hvornår de kan afhentes i butikken.

Adgang til webshoppen via Holdsport Husk, at skal du logge ind i din Holdsport enten i din App eller via en browser for, at få adgang til webshoppen. Du kan også benytte linket øverst på siden her eller www.holdsport.dk

Merchandise