Skoleevents & friskøjtning

Skal klassen prøve noget sjovt og anderledes ?

I Østerbro Skøjtehal er der mulighed for at få en anderledes oplevelse på isen for folkeskoler, fritidshjem, gymnasier og andre institutioner.  

Det kan være i form af:


  • En tur på isen sammen med alle de andre besøgende friløbere i den offentlige istid om eftermiddagene til 35,- kr. pr. person for entré incl. skøjteleje fra kl. 13 - 14.45 alle hverdage.


  •  Enkeltstående session i tidsrummet 9.00 - 11.45 på hverdage til 50,- kr for entré incl skøjteleje på alle hverdage og skal forhåndsreserveres på [email protected]


  • Undervisningsforløb på is med instruktør fra KSF, som strækker sig over flere uger, og hvor sessionerne efter aftale placeres i tidsrummet 9.00 - 11.45 i hverdagene (Prisen for sådan et forløb aftales nærmere)

Booking ansvarlig

Profile Image
Tim Frandsen
(+45) 9387 3539

Skolebesøg i offentlig istid

Skoler og institutioner kan ligesom alle andre besøge skøjtehallen i den offentlige istid. Heri indgår ikke instruktør eller ishockey-udstyr, og eleverne er på is sammen med de andre besøgende. 


Pris: såfremt gruppen består af minimum 6 personer, er priser for skoler 35 kr. pr person incl. leje af skøjter samt entré.


Udover kontant betaling, MobilePay, Dankort og de fleste kredit-kort kan skoler og institutioner betale via E-Faktura (Husk EAN nummer & bruger ID eller CVR. nr.). Mindste beløb ved EAN fakturering er 250,- kr.

Enkeltstående sessioner for skoler og virksomheder

Vi tilbyder skoler og virksomheder mulighed for at afholde enkeltstående sessioner i hverdagene mellem kl 9.00 - 11.45 hvor det vil være mulighed for is-disco-stemning med disco-lys og musik fra egen playliste.


Pris pr. deltager er 50 kr incl. leje af skøjter samt entré ved min 6 deltagere. Formiddagssessioner skal altid bookes på forhånd på [email protected]


Ishockey-skoleforløb

Ved forløb over flere uger (typisk 4 - 8 uger - men også hele undervisningsår) vil vi sammen planlægge sessioner i hverdagene 9.00 - 11.45, så de passer ifht. skema, målsætninger o.a.. KSF stiller både udstyr og instruktør til rådighed. 


Eftersom eleverne både skal i udstyret og ud af det igen, så skal der påregnes 2 undervisningstimer pr. session. Kontakt [email protected] for yderligere info.

Forespørgsel på skøjteløb i Østerbro Skøjtehal

For at sikre, at vi har skøjter og evt. udstyr og instruktør tilgængelig samt da vi er baseret på frivillig arbejdskraft, så henstiller vi til, at al henvendelse og booking sker via nedenstående formular - og med angivelse af de punkter, som fremgår nedenfor. I vil normalt få svar pr. mail samme dag - og senest indenfor 24 timer. Udfyld formularen med nedenstående oplysninger: - Skolens/institutions navn - Navn og email på den ansvarlige leder - Ønsket dato/tidsrum - Antal deltagere - Klassetrin

Vigtig info i forbindelse med booking af skoleforløb

Ved besøg i offentlig istid indgår ikke undervisere eller ishockey-udstyr.


Som led i ishockey-sessioner og ishockey-forløb stiller KSF fuldt udstyr til rådighed. 


Vi forventer dog stadig, at lærerne giver en hånd med udenfor isen – både ifht. at finde udstyr, hjælpe eleverne med dette, at være på bænken (eller isen) under træning samt med at få lagt udstyr på plads efter sessionerne.


Husk at booke besøg via formular, så vi kan reservere skøjter samt evt. udstyr og undervisere. Alle forespørgsler der godkendes lægges ind i klubkalenderen, som kan ses på www.ksf.dk.

         

Bemærk venligst

  • Hvis I ønsker at betale via EAN fakturering, skal I huske EAN nummer og bruger ID (privat-skoler kan få tilsendt almindelig faktura, hvis I husker skolens CVR nr.)
  • Afhængig af antal elever og klassetrin, kan der være flere skoler samtidig.

  • Derfor er det vigtigt for os at kende klassetrin, så vi kan vurderer om vi har skøjter nok til alle.

  • Vores størrelser går fra 26 – 48, i alt har vi ca. 350 par på hylderne.