Nyt medlem

Hej & Velkommen i klubben

Slagelse Basketball klub er en forening drevet af frivillige kræfter, hvor vi hele tiden gør vores bedste for at udvikle vores klub i fællesskab. Har du lyst til at være en del af vores fællesskab så tøv ikke med hive fat i en af os fra bestyrelsen
 
Vi er utrolig glade for at dit barn er startet i vores klub. Vi ser frem til et godt samarbejde og har store planer med dit barn. 
Vi vil sørge for nye bekendtskaber og venner på kryds og tværs af klubbens hold. 
Vi sørger for dit barn får bedre kondition og mentalt overskud og at de får gode oplevelser ved kampe og stævner. 
Vi vil gerne bede jer forældre om hjælp til at opnå disse mål med at indfri nedenstående ønsker fra klubbens side. 

TRÆNING

Det er sjovest for alle når alle møder til træning. Det er med til at skabe et godt sammenhold og træningspas. 
Træningen er med til at gøre dit barn og holdet klar til kampe / stævner. 
Vi som klub forventer derfor at forældre bakker op om deres barns træning. Det vil sige de sørger for at deres barn kommer til træning, så vidt muligt hver gang. Husk derfor altid tøj, sko, håndklæde og vanddunk. 
I starten er det okay at spille i almindelige indendørssko, men opfordres til at købe rigtige basketball sko, hvis interessen for sport bibeholdes.
Vi forventer at barnet passer sin træning og skriver/ringer til deres træner hvis de ikke kan kommer. De kan melde fra via holdsport-appen på den specifikke træning i holdets kalender. 

KAMPE / STÆVNER

I børnerækkerne spiller man "Grand Prix" Det betyder at man typisk spiller et stævne om måneden i sæsonen og typisk 3 kampe pr stævne (Ca. 3 timer). Vi forventer at barnet kommer til alle de stævner de kan. Det er vigtigt at vi har udskiftere nok da det er hårdt at spille hele kampe/stævner uden pause.
Udover det syntes de fleste at det er rigtig sjovt at spille kampe og lige pludselig giver det mening med al den træning.
Vis interesse for dit barn til kampe/stævner. Både for barnets skyld samt for holdets succes. Det er altid dejligt med en stor “fanskare” på lægterne. Også på udebane. Det giver et “boost” til holdet og børnene med positive tilråb.
Til gengæld tolerer vi ikke forældres negative råb/kropssprog til begge holds trænerteam, spillere samt dommere. Det giver en super dårlig oplevelse for barnet.
Ved stævner på hjemmebane opfordrer vi alle til en hjælpende hånd med stole opsætning/nedtagning med mere. Hvis alle hjælper er det 5 minutter vi snakker om.

INDMELDELSE

Hvis du vælger at melde dig / dit barn ind i klubben kan det gøres via klubbens hjemmeside www.slagelsebasket.dk.

Kør musen henover “Holdoversigt” og vælg det hold der skal meldes ind på. Hvis du vælger forkert kan medlemmet flyttes til andet hold efterfølgende af klubbens administrator.

Personen er nu meldt ind i klubben og vil hurtigst mulig derefter få en velkomstmail med brugernavn og adgangskode til “HoldSport” som er klubbens forenings værktøj.

Du skal derfor installere HoldSport’s App til din telefon, hvorefter du logger ind med dit brugernavn og adgangskode. Der kan installeres på alle familiens telefoner. I skal bare bruge det samme brugernavn og adgangskode. Vigtigt er det også at barnet (alder taget i betragtning) er på HoldSport så de f.eks kan melde afbud til træning eller melde sig til kamp. Har i flere børn i klubben kan i tilføje alle børn under samme bruger. Læs mere om HoldSport her!

BEMÆRK AT FORÆLDRE IKKE SKAL MELDES PÅ HOLDSPORT - KUN MEDLEMMET - Medmindre de selv ønsker at være medlem af klubben og spille på et af klubbens andre hold. 

HoldSport bruges til at opkræve kontingenter, kommunikation imellem spiller og trænere, træningstider, kamptider osv. Dvs ALT vedrørende aktiviteter i klubben. Derfor er det tvingende nødvendigt altid at holde din data opdateret, så du får de informationer vi sender ud. Hvis du, i HoldSport, klikker på “Profilindstillinger” oppe i højre hjørne kan du opdatere dine data. F.eks. flere forskellige e-mail adresser osv. Efter 14 dage få medlemmet en kontingentopkrævning som skal betales senest 14 dage senere. Dvs at man har 30 dage til at fortryde medlemskabet uden omkostninger.

Hvis du glemt din adgangskode kan du klikke på “Glemt adgangskode” hvorefter du skriver den e-mail medlemmet blev oprettet i. Systemet vil derefter nulstille din adgangskode så du får mulighed for at lave et nyt.

Basketforældres 10 bud (Kilde: DBBF) :

  • Mød op til træning og kamp – dit barn ønsker det
  • Giv opmuntring til ALLE spillere under kampen – ikke bare til din datter eller søn
  • Giv opmuntring i både med- og modgang – giv ikke uberettiget kritik, men vær positiv og vejledende
  • Respekter trænerens brug af spillere – forsøg ikke at påvirke ham/hende under kampen
  • Se på dommeren som en vejleder – kritiser ikke hans/hendes afgørelser
  • Giv opfordringer til dit barn om at deltage – pres ikke
  • Spørg om kampen var spændende og sjov – ikke kun om resultatet
  • Sørg for rigtigt og fornuftigt udstyr – overdriv ikke
  • Vis respekt for arbejdet i klubben – bak op om initiativer til årlige forældremøder, hvor I kan afklare ambitioner og holdninger. Du behøver ikke andre forudsætninger for at tage del i klubbens liv, end lyst og engagement
  • Tænk på, at det er dit barn der spiller basketball