Kontingent

Gældende fra. 1. august 2019 for sæson 2019/2020. (Er vedtaget på generalforsamlingen d. 26/8-2019) 

Hold

Pris pr. sæson

U7

500 kr.

U9

600 kr.

U11

850 kr.

U13

900 kr.

U15

1000 kr.

U17

1.300 kr.

U19

1.400 kr.

Senior

1.600 kr.

*U - Under (alder)
F.eks U13 = under 13 år

 

 

Vidste du....

At kontingentet faktisk kun dækker 1/3 af klubbens drift/udgifter.

Mange har den opfattelse, at kontingentet dækker alle udgifter i en klub. MEN det er langt fra sandheden. 

Dvs. at klubben er afhængig af andre indtægtskilder for at holdende/spillere kan få bolde, komme på turer, deltage i turneringen, spille i hallerne, have dommer og dommerbord til kampene, få afslutningsfester og meget andet. 

Slagelse Basketball Klub er baseret på frivillig arbejdskraft. 

Når man melder sig ind på et hold, kommer man på venteliste indtil træneren på holdet godkender ens indmeldelse. Hvis man ikke udnytter sin plads man får tilbudt i løbet af 5 dage, går pladsen videre til næste på ventelisten, og man bliver fjernet fra listen.

I Slagelse Basketball Klub har DU 30 dages prøvetid, hvor du efter de første 30 dage vil modtage en påmindelse omkring opkrævning af kontingent. 

Udmeldelse, se bunden af denne side. 

Betalingsterminer er som følger:

Kontingentet er opdelt i 2 lige store halvdele, hvor første rate trækkes/betales 5. august og anden rate trækkes/betales 2. januar. 

Spørgsmål vedrørende kontingenter og betaling af disse rettes til klubbens kasserer på [email protected] 

Ved manglende betaling af kontingent

Holdet træner/holdleder informeres om den manglende betaling. Såfremt medlemmet ikke har betalt kontingent ved en af ovenstående forfaldsdatoer (hhv. 5. august og 2. januar), eller kontaktet klubbens kasserer for eventuel aftale, inden for 10 dage efter forfald er medlemmet betragtet som ekskluderet af Slagelse Basketball Klub. Kassereren giver besked  til træner/holdleder om at medlemmet ikke fremover må deltage i træning og kamp. 

Rettigheder som medlem

Som medlem af Slagelse Basketball Klub har man ret til at træne med det hold man er tilmeldt. Man har som medlem og passivt medlem stemmeret til klubbens generalforsamling. Inaktive betaler ikke kontingent og har derfor ikke stemmeret ved en generalforsamling. 

Udmeldelse

Ønsker man at melde sig ud af klubben, skal man skrive til kassereren i Slagelse Basketball Klub på mailadressen: [email protected]