KHIF Gymnastik

Kom og vær med!

Kom og vær med - og inviter bedsteforældre, onkler og tanter, naboer og hvem du ellers vil vise alt, hvad vi har arbejdet med gennem hele gymnastiksæsonen.

KOM OG VÆR MED

Sæsonen 2023-2024 er i fuld gang, og du kan se overblikket over vores hold nedenfor. Holdene, beskrivelser og tilmelding finder du under fanen Holdoversigt


Tilmeldingen driller...

Vi har oplevet nogle udfordringer med tilmelding til holdene på Holdsport på det seneste, da det kan gøres på flere måder - det er bare ikke alle måder, der virker lige godt! Hvis det driller, fordi den siger, der er en profil i forvejen kan du oprette en ny. 

Skulle der opstå problemer, så kontakt medlemssupport på holdsport her, gerne med billeder og præcis beskrivelse af, hvor tilmeldingen måtte fejle. Vi har gjort opmærksom på de problemer, vi og I har oplevet løbende, så vi håber, det er fikset og kører, som det skal.

BLIV FRIVILLIG

Det er frivillige, der får foreningerne til at køre! Det gør de megagodt, og det er fedt at være en del af!


Vi vil gerne have flere og nye frivillige med. Der er mange muligheder for at være frivillig, så tag fat i os og lad os snakke om, hvordan du kan bidrage til og være en del af fællesskabet :)


Tag fat i formand Gitte Tang Kristensen, tlf. 4418 0838, [email protected], eller et af de andre bestyrelsesmedlemmer.


Lige nu har vi mange førskolebørn på venteliste, så mangler især en eller instruktører til endnu et forældre-barnhold, så alle der har lyst, kan komme med til gymnastik! Vi kan godt starte endnnu et hold op, selvom sæsonen er i fuld gang, så tøv ikke med at tage fat i os.

SÆSONPLAN 2023-2024

Hvad står vi på mål for i KHIF Gymnastik?

OM DIG OG OS I KHIF GYMNASTIK

Vi har noget for mange aldersgrupper og til mange lyster - så se på holdene og aktiviteterne og find, hvad du har lyst til - og skynd dig at melde til.


Vi savner lige præcis dig! - Hvad enten det er som medlem eller som frivillig.


I KHIF Gymnastik har vi fem nøgleord, som sætter rammen for vores forening:

  • Alle er velkomne i vores forening
  • Vi ønsker at være en attraktiv forening  - både for frivillige og for medlemmer
  • Vi vil være et stærkt fællesskab
  • Vi vil være et stærkt lokalt tilbud
  • Vi ønsker at skabe motivation både for vores frivillige og vores medlemmer


Vi ønsker i foreningen, at vores visioner skal være rammesættende for den måde, vi driver forening og er sammen med hinanden på.

Ellers skal du måske være frivillig i næste sæson...

Vi søger konkret:

  • Instruktører til forældre-barn-hold
  • Instruktører til hold for børn i førskolealderen - dans, motorik, leg, springforberedende øvelser - lige præcis hvad du har lyst til!
  • En, som har lyst til at lege med sociale medier og fortælle om KHIF Gymnastik og hvad vi laver... Måske fordi du synes de er sjovt at lave små videoer, måske fordi du er god til at skrive eller lave grafik. Lad os høre fra dig!
  • En med lyst til at hjælpe hjemmesiden via Holdsport.dk


Og måske skal der endnu flere nye aktiviteter på vores plan??


Kom gerne med forslag og ønsker, hvad enten du selv vil være instruktør eller ej - ideer til hold og arrangementer er altid velkomne :)


Skriv eller ring til os:


Mvh. Bestyrelsen i KHIF Gymnastik