Frivillig i KHIF Gymnastik

Frivillige er dem, der holder foreningen og aktiviteterne i gang. Og jo flere, der hjælper til, jo lettere og sjovere er det, både for bestyrelsen, instruktører og medlemmerne!

Vi har i bestyrelsen udarbejdet en håndbog til instruktører og hjælpeinstruktører, så det er tydeligt, hvad vi forventer af vores instruktører, hvordan de kan få hjælp og selvfølgelig hvad de kan forvente af foreningen og bestyrelsen.

Der er altid plads til flere hold - hvis du gerne vil være instruktør, være en del af bestyrelsen eller på anden måde hjælpe os, så tøv ikke med at kontakte os!


Vi bruger typisk instruktører (unge/voksne afhængig af holdet og instruktøren/-ernes erfaringer) og hjælpeinstruktører (13 år og op, også voksne/forældre), men der er også plads til minihjælpere (op til 12 år) på nogle af holdene. Rollerne og ansvaret tilpasses selvfølgelig alder, erfaring mv., så de frivillige også har mulighed for at vokse med opgaven med bestyrelsens og de øvrige frivilliges hjælp.


Jane Gamst, instruktør gennem flere år i KHIF Gymnastik for cirkeltræning og yoga:

"Jobbet som instruktør er fantastisk, da man virkelig kommer i kontakt med mange forskellige mennesker, i det område man bor. Hvilket for mig, giver rigtig god mening, både i forhold til mine børn og familien. For mig som instruktør, er det bare det fedeste, jeg får trænet, samtidig med, at det er mig der bestemmer hvilken træning, det jo et mega plus... og specielt i min situation, da jeg har en arbejdsskade i højre arm, hvilket begrænser det min træning. Men da det igen er mig som instruktør, der bestemmer træningen, kan jeg selv være med i det omfang jeg nu kan. Men det giver mig meget positiv energi at undervise, se de mennesker man arbejder med i ca. 8 mdr., rykker sig og bliver bedre, måske forsvinder nogle skavanker og de får det bedre med sig selv; det er fantastisk at være en del af.”"

Billede