Tilmelding og kontingent

Der åbnes for tilmelding til holdene for sæsonen 2024-2025 torsdag den 15. august kl. 19.00.

Tilmelding sker udelukkende elektronisk via hjemmesiden.

Se holdoverblikket på forsiden og beskrivelsen af de enkelte hold og instruktører under fanen Holdoversigt, så du er klar til tilmelding.


Efterfødselstræning og træning for baby og tumling starter endnu et hold igen i august, med opstart uge 33, dvs. onsdag den 14. august.

For at tilmelde skal du på vores hjemmeside vælge holdet under fanen Holdoversigt. Klik på Ny gymnast i den grønne bjælke (se billede nedenfor) og udfyld.

Tilmelder du dit barn, er det vigtigt, at det er barnets personlige informationer og din egen e-mail-adresse, der oplyses.

Hvis du allerede er medlem af KHIF Gymnastik, så hav brugernavn og password klar. Klik på linket, hvor der står "Har du en Holdsport.dk profil, kan du også bruge denne. Klik her" på fanen "Ny gymnast/danser", så logger du ind og kommer direkte til betaling med kort.


Hvis du skal tilmelde flere, så log ud og gentag for næste hold.

OBS: Vi har klart bedst erfaring med tilmelding via PC, selvom det også burde være muligt fra app på telefon/tablet. 

Hvis det fortsat driller, så anbefaler Holdsport at oprette en ny profil - vi synes ikke det er en god løsning, men hvis det er vejen frem... I er meget velkomne til at henvende jer til Holdsports medlemssupport ved problemer: https://www.holdsport.dk/da/ko...


Kontingentbetaling foregår udelukkende via online betaling med Dankort/kreditkort og MobilePay på Holdsport ved tilmelding, og pladsen på holdet er sikret, når betaling er modtaget.


Se kontingent for holdet i beskrivelsen af det enkelte hold under fanen Holdoversigt.

Sæsonen går for de fleste hold fra ugen startende mandag den 28. august 2023 frem til påske 2024. Nogle hold afviger dog fra dette, så bemærk - der er gjort opmærksom på det for det enkelte hold, hvis starttidspunkt, sæsonen eller antallet af træningsgange varierer fra dette.