Kids Level 1-4 + Teen

Velkommen

Holdet er åben for tilmelding her på hjemmesiden


Målgruppe

Kidsvolley er kort fortalt volleyball, som er tilpasset børns fysiske og motoriske færdigheder. Det betyder, at kidsvolley spilles på det niveau, som det enkelte barn magter. Derfor kan alle være med. 


Kidsvolley spilles i FHV på fire niveauer, eller Levels som det kaldes (Level 1 - 4). Trænerne indplacerer spillerne ift det level der passer dem bedst, hvilket i en hvis udstrækning hænger sammen med deres klassetrin. Udgangspunktet er: Level 1-2 = 1.-3. klasse, level 3-4 = 4.-6. klasse. 


Det vil dog afhænge helt af hvornår man er startet til volley, samt ens kunnen. 


På kidsholdene er drenge og piger blandede.


Holdet er for spillere, der går i 1.-6. kl. Teenvolley er for de ældste på holdet (6.kl). 


Træningstider

Level 1-2 (1-3. klasse)

Torsdag 17-18.15 i Bybækhallen

Trænere: Alberte og Julie 


Kontaktperson: Rasmus Høyer


OBS. Der er kun 1 ugentlig træning for level 1-2. Hvis nogle forældre kunne tænke sig at hjælpe som trænere, vil det være muligt at have en ekstra træning mandag samme tid og sted som level 3-4. Henvend jer til Rasmus.


Level 3-4 + teen (4-6. klasse)

Mandag 17-18.30 i Holtehallen 2

Trænere: Eva og Søren


Torsdag 17-18.30 i Bybækhallen

Trænere: Søren og Julie

Kontaktperson: Eva Yttrup


Forældreinvolvering

Forældre er meget velkomne i hallen. Faktisk har klubben meget brug for at forældre er aktive – både med at give en hånd til træning, eller støtte trænerne, samt med at køre til stævner og være coach til stævner eller bare bakke op.

Er du interesseret i at spille på holdet og/eller har du nogle spørgsmål, så ræk ud til kontaktpersonen for holdet eller mød op til træning.


Udstyr

For at gå til volley skal du have vandflaske, indendørssko- og tøj, samt knæbeskyttere til træning (de billigste er tilstrækkeligt til kids). Men køb dem først når, du er sikker på, at det er volley du vil spille. Sportsmate på Frederiksberg har et bredt udvalg af Volleyballudstyr inkl. klubtøj. www.sportsmate.com

Antal træningsgange og kontingent

Det er muligt at træne 1-2 gange om ugen. 

Nye spillere kan deltage gratis til prøvetræning de første 3 gange for at se, om volley er noget for dem.  Ønsker man at fortsætte betaler man kontingent gældende fra første træningsdag. 


Kontingentet opkræves 2 gange årligt.


Holdsport

Kontingentet opkræves via holdsport. Så for at være medlem i klubben er det et krav at medlemmet har en holdsportsprofil. En evt. eksisterende profil med fordel genbruges ved tilmelding. Vi anbefaler også at forælderen opretter en forældreprofil (se Holdsport hjælpen) eller knytter en evt. egen profil til barnets.

Trænere

Eva Yttrup er kontaktperson for Kids og Teen.

Eva Yttrup
Profile Image
Rasmus Høyer
Søren Ringborg
Christian Weile
Profile Image
Peder Frydensberg Jørgensen

Holdkontingent

Kontingent betales 2 gange årligt. Opkrævningen sker igennem Holdsport.

Dato Beløb
25. jan 750,00 kr.
1. sep 860,00 kr.

Holdkalender

Tilmeld dig holdet her

860,00 kr. 1. sep