Side01

Kids Level 1-4 + Teen

Velkommen

Kidsvolley er kort fortalt volleyball, som er tilpasset børns fysiske og motoriske færdigheder. Det betyder, at kidsvolley spilles på det niveau, som det enkelte barn magter. Derfor kan alle være med. 


Kidsvolley spilles i FHV på fire niveauer, eller Levels som det kaldes (Level 1 - 4). Trænerne indplaceres spillerne ift det level der passer dem beds, hvilket i en hvis udstrækning hænger sammen med deres klassetrin. Udgangspunktet er: Level 1-2 = 1.-3. klasse, level 3-4 = 4.-6. klasse. 

 Det vil dog afhænge helt af hvornår man er startet til volley, samt ens kunnen. 


På kidsholdene er drenge og piger blandede.


Fra 6. klasse og op spilles teen og ungdom. 


Træningstider

Birkerød 

Kids level 1-2 Mandag kl. 17.00-18.00 i Birkeræd Idrætscenter

Hovedtræner og kontaktperson: Sven-Erik Lauridsen ("Smølf")


Kids level 3-4 Mandag kl. 17.00-18.30 i Birkerød Idrætscenter

Hovedtræner og kontaktperson: Signe Lagoni


FARUM

Kids level 1-2 Torsdag kl. 17.00-18.00 i Bybækhallen

Kontaktperson: Signe Lagoni


Kids level 3-4 Torsdag kl. 17.00-18.30 i Bybækhallen

Kontaktperson: Signe Lagoni


Holdene er åbne og det er muligt at tilmelde sig her på siden. 


Som ny i klubben er de første 3 træningsgange er gratis. Men meld dig til fra start af for at modtage vigtig kommunikation fra din træner.

Praktisk information 


For at gå til volley skal du have vandflaske, indendørssko- og tøj til træning. Rigtig mange bruger også knæbeskyttere, de billigste er tilstrækkeligt til kids. Men køb dem først når, du er sikker på, at det er volley du vil spille. Sportsmate på Frederiksberg har et bredt udvalg af Volleyballudstyr inkl. klubtøj.

Det er muligt at træne både 1 og 2 gange om ugen. Bemærk at der kan være forskellige trænere de to dage.

Nye spillere kan deltage gratis til prøvetræning 3 gange for at se, om Volley er noget for dem.  Ønsker man at fortsætte betaler man kontingent gældende fra første træningsdag. Kontingent opkræves via holdsport. 

Kontingent

Kontingentet betales 2 gange årligt og udgør pr. halvår: 625 kr. for 1 ugentlig træning og 875 kr. for 2 ugentlige træninger. Hvis du ønsker at spille 2 gange ugentligt skal du også melde dig til holdet "Kids/Teen ekstra træningsgang".   Kontingent opkræves via holdsport. 

Holdsport som medlems og betalingssystem

For at være medlem i klubben er det et krav at barnet har en holdsportsprofil.  Har barnet allerede en holdsportsprofil fra en anden klub kan denne med fordel genbruges ved tilmelding.


Vi  anbefaler også at forældre opretter en "Forældreprofil" (Se Holdsporten Hjælpen), for at modtage vigtige notifikationer om betaling, træning og stævner. Har forælderen også allerede en holdsportsprofil kan denne også blot kobles til barnets profil i stedet for at oprette en forældreprofil.


Forældreinvolvering

Forældre er meget velkomne i hallen. Faktisk har klubben meget brug for at forældre er aktive – både med at give en hånd til træning, eller støtte trænerne, samt med at køre til stævner og være coach til stævner eller bare bakke op.

Er du interesseret i at spille på holdet og/eller har du nogle spørgsmål, så kontakt hovedtræneren/kontaktpersonen for holdet.

Trænere
CJ
Chrissie Juhl
Træner
51 92 32 54
FB
Frida Brinck
Træner
51 90 94 90
KS
Katrine B. Schrøder
Træner
25 33 03 07
File
Peder F. Jørgensen
Træner
24 88 76 82
SL
Signe Lagoni
Træner
27 95 09 31
SL
Sven-Erik Lauridsen
Træner
26 84 36 58