Farumholtebackground2

Kids Level 1-4 + Teen

Velkommen

Holdet er åben for tilmelding her på hjemmesiden

Målgruppe

Kidsvolley er kort fortalt volleyball, som er tilpasset børns fysiske og motoriske færdigheder. Det betyder, at kidsvolley spilles på det niveau, som det enkelte barn magter. Derfor kan alle være med. 


Kidsvolley spilles i FHV på fire niveauer, eller Levels som det kaldes (Level 1 - 4). Trænerne indplacerer spillerne ift det level der passer dem bedst, hvilket i en hvis udstrækning hænger sammen med deres klassetrin. Udgangspunktet er: Level 1-2 = 1.-3. klasse, level 3-4 = 4.-6. klasse. 

 Det vil dog afhænge helt af hvornår man er startet til volley, samt ens kunnen. 


På kidsholdene er drenge og piger blandede.


Fra 6. klasse og op spilles teen og ungdom. 


Træningstider

Mandag

Kids level 1-2 Mandag kl. 17.00-18.00 i Holtehal 2

Hovedtræner og kontaktperson: Eva Yttrup


Kids level 3 Mandag kl. 17.00-18.30 i Holtehal 2

Hovedtræner og kontaktperson: Eva Yttrup


Kids level 4 + Teen Mandag kl. 17.00-18.30 i Holtehal 2

Hovedtræner og kontaktperson: Eva Yttrup


Torsdag

Kids level 2-4 Torsdag kl. 17.00-18.30 i Bybækhallen

Hovedtræner og kontaktperson: Peder Jørgensen


Forældreinvolvering

Forældre er meget velkomne i hallen. Faktisk har klubben meget brug for at forældre er aktive – både med at give en hånd til træning, eller støtte trænerne, samt med at køre til stævner og være coach til stævner eller bare bakke op.

Er du interesseret i at spille på holdet og/eller har du nogle spørgsmål, så ræk ud til kontaktpersonen for holdet eller mød op til træning.


Udstyr

For at gå til volley skal du have vandflaske, indendørssko- og tøj til træning. Rigtig mange bruger også knæbeskyttere, de billigste er tilstrækkeligt til kids. Men køb dem først når, du er sikker på, at det er volley du vil spille. Sportsmate på Frederiksberg har et bredt udvalg af Volleyballudstyr inkl. klubtøj.

Antal træningsgange og kontingent

Det er muligt at træne 1-2 gange om ugen. 

Nye spillere kan deltage gratis til prøvetræning de første 3 gange for at se, om volley er noget for dem.  Ønsker man at fortsætte betaler man kontingent gældende fra første træningsdag. 


Kontingentet opkræves 2 gange årligt.


Holdsport

Kontingentet opkræves via holdsport. Så for at være medlem i klubben er det et krav at medlemmet har en holdsportsprofil. En evt. eksisterende profil med fordel genbruges ved tilmelding. Vi anbefaler også at forælderen opretter en forældreprofil (se Holdsport hjælpen) eller knytter en evt. egen profil til barnets.

Trænere
EY
Eva Yttrup
26 70 26 15
File
Peder F. Jørgensen
24 88 76 82
Holdkontingent
Næste fulde opkrævning for Kids er
15. sep 625,00 kr
25. jan 625,00 kr