Renegade MMA - Øvede

Renegade MMA - Øvede

Hvem er holdet for:
Holdet er for de elever der gerne vil træne MMA på et kompetitivt niveau.

Man skal af sine trænere være godkendt til at træne med på MMA – øvede. Hvis man er helt ny i renegade og er kommet uden yderligere kamsportserfaring, skal man regne med at der går 6-12 måneder før man kan træne med på MMA-øvede. Har man forudgående erfaring, kan det antageligt gå hurtigere.

Det vil altid være en vurdering fra trænernes side, om man er parat til at træne med på holdet. Trænerne på Renegade fundamental skal sige god for at man kan rykke op.

Den samlede vurdering er baseret på: Tekniks niveau, fysik, fremmøde og trænings-parathed.

Hvad forventes man at kunne:

Det er et hold hvor det forventes at man har styr på det mest fundamentale, og er klar til at træne mere avancerede teknikker.

Det er også forventet at man er klar til at kunne sparre. Sparring vil blive tilrettelagt efter det niveau man befinder sig på, og der vil blive vist hensyn til elevens grænser og erfaring, men det er forventet at være på et højere og mere intensivt niveau, end på Renegade fundamental.

Et vedvarede fremmøde er forventet. Ved mangelfulgt fremmøde må man forvente at blive sat af holdet, da Renegade prioriterer at bruge tid på de elever der viser størst interesse.

Hvad kan eleverne forvente:

Elven kan forvente at blive undervist i både fundamentale og avancere teknikker og, at blive trænet og presset på et niveau der leder hen mod kampe og konkurrence.
Det er ikke et krav at man på holdet skal konkurrere, men træningen vil være lagt an på konkurrence.

Udstyr:

Det forventes at man har alt udstyr selv. Mangler man udstyr, er der en guide på hjemmesiden, men ellers tal med din træner om hvad man skal købe. Renegade sælger en del udstyr, men ellers kan alt udstyr nemt købes på nettet eller i kampsports forretninger.

For at deltage på dette hold skal man være minimum 15 år.