Renegade Fundamental

Renegade Fundamental

Hvem er holdet for:
Renegade fundamental er et hold for alle, både de helt nye, og de mere erfarne elever. Det er et hold for dem der ønsker et fokus på fundamentale teknikker, eller gerne vil i form.

Uanset om man kun ønsker at træne MMA, BJJ eller Thaiboksning, anbefaledes det, at man deltager i Renegade fundamental, da træning i andre stilarter end lige ens egen, øger forståelsen af afstand, striking, take downs, brydning, positioner og teknikker i det hele taget.

For 10-15 år siden var striking eksempelvis en helt naturlig del af brasiliansk jiu-jitsu, og det er i dag grundlaget for det point system der bruges i BJJ, så selv hvis man udelukkende vil fokusere på BJJ, anbefaledes det at man også følger Renegade fundamental.

Hvad forventes man at kunne:

På Renegade fundamental er der ingen forventninger til forudgående kamsportserfaring. Hvis man er helt ny i kampsport, er det her man starter.

Hvad kan eleverne forvente:

Eleverne kan forvente at blive undervist i kampsportens fundamentale teknikker.
På Renegade fundamental vil der blive trænet slag, spark, clinch, take downs, og submissions.

Renegade fundamental inkludere også en mindre del sparring. Sparring er en vigtig del af kamsportstræning, og det er som så meget andet noget man skal lære. Sparring vil blive tilrettelagt efter det niveau man befinder sig på, og der vil blive vist hensyn til elevens grænser og erfaring.

Udstyr:

Hvis man er ny i Renegade vil der være udstyr man kan låne. Det er forventet at man inden for 2 måneder har anskaffet sig eget udstyr.
Der er en guide for udstyr på hjemmesiden, men ellers tal med din træner om hvad man skal købe. Renegade sælger en del udstyr, men ellers kan alt udstyr nemt købes på nettet eller i kampsports forretninger.

For at deltage på dette hold skal man være minimum 15 år.