Det gælder KUN for hold hvor du er instruktør. Du kan ikke aflyse for andres hold.
Du skal sørge for at vælge det relevante hold.
Vælg den træning i kalenderen som er relevant.
På Web: Vælg mere oppe i højre hjørne.
På app: tryk på blyant.
Vælg Aflys/slet aktivitet.
Hvis du sætter kryds i Behold aktivitet i kalenderen Så får alle besked (hvis du har valgt det) Aktiviteten kan stadig ses. Men den er markeret som aflyst.