Showdance hold 3 (Fra 2011)

2023/2024


Showdance hold 3 træner onsdag i Multisalen kl. 19.00 – 19.50


Showdance er en danseform med meget få grænser, dvs. der kan laves funky danse til tidens musik, temadanse fra film, musicals, musikvideoer m.v. Der arbejdes også med smidighed, motorik og balance, mens sanserne inkluderes i sammensætning af trin og valg af musik.


Showdance er populært blandt både børn og unge. I showdance fortælles der ofte en historie gennem dansen og her danses diverse stilarter indenfor det klassiske, samt jazzballetten, funk og moderne dans. Der kan ligeledes inkluderes elementer fra Comtemporary, LA Style, Hip hop og Jazz Dance.


De vigtigste parametre er sammenhold, et godt kammeratskab og identitet kombineret med en sund fritidsinteresse. Her  er dansen en eminent nøgle til at koble disse ting sammen.


Showdance 3 er for de større børn der har det sjovt på dansegulvet med deres kammerater og styrker de sociale relationer samtidig med sjov og udfordrende motion.

 

Tilmelding:

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisning for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang, kan denne blive slettet fra holdet.


Da Nibe Gymnastikforening modtager tilskud fra Aalborg kommune er det vigtigt, at data (navn, adresse, fødselsdag) er korrekt anført.

Holdet gennemføres ved tilstrækkelig antal tilmeldinger.

Evt. optagelse på venteliste kan kun ske via tilmeldingssystemet.


Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Instruktører

Susanne Capion Cortez Campos
Celine Nielsen
Emilie Bang Thomsen
20. aug. 2023, kl. 00.00 - 1. feb. 2024, kl. 00.00
0 / 20
400,00 kr.
Der er pt. ikke åbnet for tilmelding