Showdance hold 2 (2012-2014)

2023/2024

Showdance hold 2 træner onsdag i Multisalen kl. 18.00 – 18.50


Showdance er en danseform med meget få grænser, dvs. der kan laves funky danse til tidens musik, temadanse fra film, musicals, musikvideoer m.v. Der arbejdes også med smidighed, motorik og balance.

Showdance er populært blandt både børn og unge. I showdance fortælles der ofte en historie gennem dansen, og her danses diverse stilarter indenfor det klassiske samt jazzballetten, funk og moderne dans.


På dette hold er musik og koreografi tilpasset de lidt større og let øvede børn, og der danses alt fra MGP, Hip Hop, Disco, Cha-cha-cha og jive, så børnene lærer forskellige danseformer. Musikken er inspireret af populære melodier hos børnene, hvilket er med til at skabe motivation.


Der lægges vægt på at børnene har en sjov og lærerig fritidsinteresse, hvor der er fokus på sammenhold og god kammeratskab.


Showdance 2 er til de børn, der er let øvede eller lidt større begyndere. Børnene lærer rytme, danseglæde og holdånd. 


Tilmelding:

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisning for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang, kan denne blive slettet fra holdet.


Da Nibe Gymnastikforening modtager tilskud fra Aalborg kommune er det vigtigt, at data (navn, adresse, fødselsdag) er korrekt anført.

Holdet gennemføres ved tilstrækkelig antal tilmeldinger.

Evt. optagelse på venteliste kan kun ske via tilmeldingssystemet.

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Instruktører

Susanne Capion Cortez Campos
Celine Nielsen
Emilie Bang Thomsen
20. aug. 2023, kl. 00.00 - 1. feb. 2024, kl. 00.00
0 / 17
400,00 kr.
Der er pt. ikke åbnet for tilmelding