TRÆNING OG TRÆNINGSTIDER

KLUBBENS TRÆNINGSFILOSOFI

Der vil altid være en eller flere træningsansvarlig til stede, som planlægger ruten på forhånd og organiserer eventuelle intervaller eller lignende aktiviteter. Som regel vil ruten blive lagt ud på forhånd via Holdsport, så man kan downloade en GPX-fil til sin cykelcomputer.Alle ud, alle hjem!

ASC Cykling bygger på et stærkt socialt sikkerhedsnet. I praksis betyder det at…

… vi venter på hinanden, hvis der skulle opstå huller (medmindre andet er aftalt).
… vi venter på hinanden, når der er defekt (såsom punktering).
… vi forsøger at tilrettelægge træningen, så der er noget for enhver smag.


Sikkerhed i trafikken

Vi bestræber os på at gøre vores træninger så sikre som overhovedet muligt og beder derfor vores medlemmer om at følge nogle få simple retningslinjer:


  • Hjelm er altid påkrævet.
  • For- og bagbremser skal være fuldt funktionsdygtige.
  • Kommunikér med holdkammeraterne om trafik, huller i vejen, etc.
  • Medbring altid mobiltelefon og ID, hvis uheldet skulle være ude.

Aflysning af træning

I tilfælde af udsigt til kraftig regn eller lignende forhindringer kan vi finde på at aflyse en træning i ny og næ. Man kan altid holde sig opdateret ved at anvende Holdsport app'en.

Næste træning

Maj
Lør
18
Century Ride
09:15
ASC Cykling
Søn
19
Søndagstræning
09:00
ASC Cykling
Tir
21
Tirsdagstræning
17:00
ASC Cykling
Tor
23
Torsdagstræning - Critløb
17:00
ASC Cykling
Søn
26
Søndagstræning
09:00
ASC Cykling

TRÆNINGSTIDER

Tirsdag kl 17.00

Ca 2 timer


Torsdag kl 17.00

Ca 2 timer


Søndag kl 10.00

Ca 2-3½ timer


Vi mødes oftest ved Falck, Trindsøvej 4, og kører ud ad Brabrandstien medmindre andet udmeldes. Tilmelding til træning sker via Holdsport. I forbindelse med vintertid kan der være afgang allerede 16:00 eller 16:30, hold derfor øje med kalenderen på Holdsport

SOMMERTRÆNING

Klubbens officielle sæson er i sommerhalvåret fra april til oktober. Vi starter træning så snart vejret er til det i slut-marts eller april. Vi træner hver tirsdag, torsdag og søndag frem til sommerafslutning i slut-juni. Træningen starter op igen i august og fortsætter til det bliver for mørkt at køre om aftenen i løbet af oktober.

Vintertræning

I vinterhalvåret er der ikke officielt træning fra klubbens side. Typisk mødes flere af klubbens medlemmer om søndagen kl 10.00 til en social tur til bageren i Ry. Ønsker man et træningsfællesskab i vinterhalvåret er der også flere af klubbens ryttere der træner i hverdage om vinteren.

Cyclocross og Graveltræning

Klubben tilbyder kun landevejstræning, men på initiativ af flere af klubbens medlemmer kan man finde fællesskaber der træner både gravel og cyclocross i løbet af året.