OM KLUBBEN

Aarhus Studenternes Cykelklub - ASC Cykling er en Aarhusiansk cykelklub, grundlagt i 2016 med henblik på at fremme cykelsporten blandt studerende og unge i Aarhus og omegn. Vi har i dag over 100 medlemmer fra Aarhus området, som samles både om træning, cykelløb og sociale events året rundt.


Klubbens primære disciplin er landevejscykling, men flere medlemmer mødes også om gravel, cyclocross og banecykling.


Aarhus Studenternes Cykelklub er medlem af paraplyorganisationen for sport på Aarhus Universitet, AU-Sport, samt Danmarks Cykle Union - DCU. Vi har desuden et klubsamarbejde med Aarhus Cyklebane som giver medlemmer af ASC Cykling rabat på medlemskab på cykelbanen, gratis lån af banecykler til træning eller mulighed for opbevaring af egen banecykel.


Selvom ASC Cykling har en stærk tilknytning til studentermiljøet i Aarhus, er cykelklubben åben for enhver, som har lyst til at lufte benene under afslappede forhold og i godt selskab – så tøv ikke med at tage med på en prøvetur! Bare husk en egnet landevejscykel og cykelhjelm.


Blandt klubbens medlemmer finder man studerende og alumne fra blandt andet:
Aarhus Universitet | Aalborg Universitet | Syddansk Universitet | Erhvervsakademi Aarhus | VIA University College | DMJX

Vil du også gerne vil være en del af Aarhus Studenternes Cykelklub, så tilmeld dig i dag.

First slide
First slide
First slide

MEDLEMSFORDELE


Som medlem af Aarhus Studenternes Cykelklub har du bl.a. en række medlemsfordele.