Frivillighedspolitik

I en forening som Randers Cimbria er vi afhængige af frivillige kræfter. Klubben kan ikke fungere uden spillere, trænere, forældre og diverse frivillige. Dette er en nødvendighed både for det sociale, men også for det spillemæssige i både bredde og elite. 


Der er behov for hjælp til mange forskellige aktiviteter, og det kræver ikke andre forudsætninger end lysten til at hjælpe med at give børn en masse gode oplevelser. Hos os kan vi f.eks. bruge hjælp til at bage kage til sommerafslutningen, at videooptage en kamp, tage med til stævner, oprydning efter klubarrangementer osv.


Vi har derfor følgende opgaver, som vi ønsker i klubben:


Sidde dommerbord - Vi forventer at både spillere og forældre hjælper med at sidde dommerbord. Her er der tale om protokol, scoreboard eller 24-sek. Alt sammen vil ske igennem læring fra os.


Træner for et hold - Hvis du ønsker at beskæftige dig med unge, hvor du har ansvaret for træning og udviklingen af spillere. Cimbria støtter selvfølgelig med ønsket kurser.


Assisterende træner for et hold - Hjælpetræneren med at få den bedst mulige træning for børnene.


Dommer - Ønsker du at blive dommer i klubben tilbyder Randers Cimbria at betale din dommeruddannelse. Her kan du både dømme helt små børn, men også ældre nogle af de ældre.


Kampstatstik til ligakampe - Når vores ligahold spiller, skal der føres statistik over spillerne på computer. Oplæring vil være internt. Vi forventer at vores ældste ungdomshold og andre herrehold, hjælper med dette.


Fejedreng til ligakamp - Når ligaholdet spiller, kan der opstå situationer, hvor gulvet bliver vådt. Det er din opgave at tør vandet af gulvet. Vi forventer, at ALLE U13 og U15 tager en tjans i ny og næ.


Opsætning af reklamer til ligakamp - I forbindelse med ligakampene skal der opsættes reklamer og andre sponsorting. Dette forventes at blive gjort af vores U17, U19 og herre 2 hold.


Holdleder for et hold - Holde styr på kørsel og fordeling af tøjvask


Kørsel og vask - Vi forventer, at i hjælper til med kørsel til kamp og vask af tøjet efter kamp. Dette er en forudsætning for at være med i Randers Cimbria


Sponsorhjælp - Vi søger altid efter nye sponsor, og vi vil altid gerne have forældrenes hjælp til at finde nye. Dette kan enten være til ungdomshold eller vores ligahold.


Kampreferater til ligakamp - Skriv kort om kampen, som vil blive offentliggjort på vores FB-side og basketligaen.dk

 

Du og dine forældre kan således støtte jeres hold og klubben på mange måder. Det er sjovt at hjælpe, og hvis alle gør en indsats, kan basketball-året blive endnu mere fornøjeligt og udbytterigt.


Hver årgang holder et forældremøde i september måned. Her kan forældrene også sige til, hvis de har lyst til praktisk at hjælpe holdet (udover de normale opgaver, såsom tøjvask, som går på tur) eller hjælpe klubben generelt.