Mills Club

Info om Mills Club

INFO OM MILLS CLUB - SKATE & EVENT 


I Mills Club ønsker vi at give alle vores medlemmer gode oplevelser på hjul, skabe et inkluderende, udviklende og positivt socialt netværk for børn og unge samt udbrede rullesporten i Danmark.


Mills Club - Skate og Event er en folkeoplyst forening i Københavns kommune.


  • Vi har indendørs  træning i Spor 10, Game Streetmekka, Dgi-byen, Ørestad streethal, Copenhagen Skatepark. 


  • Vi har udendørstræning i fælledparken streetpark og på Amager strand når vejret tillader det m.m. 


  • Vi har ture til Skateparks i Brande, Hal 12 i Roskilde, Sverige m.m. 


  • Vi har pop-up træning i samarbejde ngoér og andre aktører der arbejder børn og unge trivsel, så som Idrætsprojektet, kbh k lokaludvalg, De bemandede legepladser, Kbh K Feriecamp, Game streetmekka, helhedsplaner og boligforeninger Hvem kan deltage? 


Vi henvender os primært til børn og unge på tværs af alder og køn.  Vi har undervisning i Skateboard, Rulleskøjter og Løbehjul.

Som udgangspunkt skal børn være fyldt 6 år, men er dit barn motorisk klar og kan modtage og forstå en kollektive besked, kan de starte før.


Vi har også Rulleskøjte Freestyle, Jam and dance, Sbs og skateboard hold til unge og voksne 16+ år .


Som medlem i foreningen Mills Club får du .... 


  • Flexibel træning hvilket betyder, at når du har mulighed for at deltage på alle hold indenfor din valgte sport på hjul og på alle tider. Ved hver undervisningsgang bliver du undervist i mindre klynge med andre på dit niveau. 


  • Flexibel træning betyder også, at du ikke SKAL komme hver gang,  selvom vi selvfølgelig gerne, vil se dig så ofte som muligt.  Du kan sagtens følge med, hvis du skipper nogle træningsgange. 


  • Du får 10 % i rabat på alle indkøb og reparation af udstyr ved vores sponsor Mills Skateshop . Se mere under menuen  Hvem støtter os ?Facebook feed