Sk%c3%a6rmbillede%202021-05-06%20kl.%2009.10.10
Velkommen til

Volleyballklubben Grøndal EV

Genstart af indendørs træning for Grøndal EV's spillere over 18 år

Fra og med torsdag den 6. maj, må personer over 18 år som udgangspunkt træne og spille indenfor igen. De præcise retningslinier afhænger dog af myndighederne. Hvis de vurderer at volleyball er en kontaktsport, bliver startdatoen nok udskudt til den 21. maj.


Hvis hele klubben får lov til at spille indenfor igen fra den 6/5, sender vi en mail ud om retningslinierne, men det bliver nok først i løbet af den 5/5, at vi kender detaljerne.

Ellers kan man læs mere på DIF's hjemmeside her.


Muligheder for udendørstræning for hele klubben


Udebanen på Grøndalsvængets skole bruges af ungdomsspillere indtil kl. 18 om tirsdagen, men ellers er den ledig for max. 12 spillere ad gangen. 


  Skolens beachbane er forbeholdt klubbens spillere tirsdage og onsdage, så der kan den frit bruges - de andre af ugens dage er den i princippet ledig for alle.

Desuden er det muligt at spille beachvolley i Ryparken - nu også om fredagen: http://www.grondalev.dk/Beachvolley 


Vi opdaterer siden, når myndighederne har nye oplysninger om indendørs træning.  Indtil da er her lidt inspiration til, hvordan man kan holde sig i gang derhjemme: https://www.dgi.dk/temaer/restriktioner-efteraar-2020/vi-traener-sammen Kunne du tænke dig at spille på vores Dame-seniorhold, som mangler spillere? Så mød op i Hillerødgadehallen til et par prøvetræninger med holdet om mandagen fra kl. 20 - 22 eller om torsdagen fra kl. 18 - 20. 


 Du kan kontakte træner Morten Riisgaard ([email protected]) eller holdrepræsentant Simone Buhl Holo ([email protected]), hvis du har spørgsmål.

Følg vores 1. div hold på Facebook
Kommende kampe
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Her holder vi til
Kontakt os her