Forside

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.
First slide
First slide
First slide

Ving Tsun er et særdeles effektivt kampsystem, som bygger på koncepter fremfor teknikker. Målet er at forsvare sig selv ved at nedkæmpe modstanderen hurtigst muligt.

Der er meget mere i Ving Tsun systemet end alene kampelementet.
Den måde vi træner Ving Tsun på er en form for videnskab, og mange udøvere finder det fascinerende at opdage hvordan selv små justeringer af det komplekse samarbejde mellem muskler og knogler resulterer i markant stærkere struktur til anvendelse for deflektion og aflevering af kraft ind i modstanderen.

Vi fokuserer på at systemet er:

  • Simpelt
  • Direkte
  • Effektivt

Det er relativt hurtigt at lære at anvende sin Ving Tsun effektivt.
Træningssystemet er enkelt og let at forstå under den rette vejledning, og udøveren vil gennem hele livet fortsat kunne forbedre sin forståelse og evner til at kæmpe.

For begyndere til Ving Tsun tilbyder vi en gratis fokuseret introduktion en times tid hvor vi kører et kort, struktureret program. Så kan du fornemme hvad og hvordan vi træner. Vi kører dette program efter aftale så kontakt os gerne ved interesse: Booking af introduktion.

Hvis du har trænet Ving Tsun tidligere, uanset at det måtte være en anden lineage og eventuelt med en anden stavemåde (WC, WT, VC etc.) behøver du ikke deltage i en introduktion, men kan deltage direkte i de almindelige træninger.

Du er velkommen til at kontakte os gerne ved spørgsmål på [email protected].

Kommende træninger

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Hvis du har trænet Ving Tsun tidligere, uanset at det måtte være en anden lineage og eventuelt med en anden stavemåde (WC, WT, VC etc.), behøver du ikke deltage i en introduktion, men kan deltage direkte i de almindelige træninger.

Du skal blot ringe eller sende en sms til Erik på mobil 28440093 og aftale hvilken dag, du gerne vil deltage første gang.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klubben.

Kontakt os her