Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Vi har igennem årene modtaget rigtig mange gode spørgsmål omkring vores klub og vores aktiviteter.

Vi vil derfor nedenfor forsøge at besvarer de som vi oftest er blevet stillet.

Hvor gammel skal man være for at starte?

Vi anbefaler at man er mindst 12 år for at starte, og der er bedst at starte sammen med en forældre. Dette handler om at man skal være gammel nok til at forstå at det nogen gang er hårdt og at stoppe ikke er en mulighed.

Er det muligt at prøve før man melder sig ind?

Hold øje med vores facebook side, her vil vi i løbet af foråret og forsommeren tilbyde at kan kan komme og få en snak med os og prøve en kort tur på SUP.

Vi deltager tit i Danmark Padler og forsøger også at afholde flere åbenhus arrangementer i løbet af det første halve år.


Skal man padle race og sådan noget, eller er det muligt bare at hygge sig og nyde naturen?

Vi har plads til alle i klubben, både dem som kun bruger SUP til hygge, men også dem som vil det lidt vildere og hurtigere.

Skal man have noget udstyr selv?

Som udgangspunkt nej. Vi har det nødvendige udstyr (Board, padler og veste) , men fryser du fødderne, anbefaler vi at du selv køber nogle neoprensko.


Jeg er rimelig rutineret på et SUP board, skal jeg på introhold ?

Hvis du er en habil udøver som kan opfylde de krav som vi stiller til færdighedsniveauer behøver du ikke deltage på vores introhold. Du skal bare tage kontakt til vores instruktører og så vil de sammen med dig afklarer om du skal på introhold eller ej. Vi anbefaler dog at du tager et introforløb.


Jeg har bare sådan et billigt board, kan jeg godt være medlem med det?

Så aboslut. Vi er en klub for alle, uanset om du kommer på dit billige board eller om du har brugt alt for mange penge på det.


Jeg er usikker på hvor meget udstyr jeg behøver?

Du behøver ikke noget for at starte. Når du skal til at købe dit eget er du altid velkommen til at søge hjælp og rådgivning hos klubbens instruktører. De hjælper gerne med hvad der er need-to-have og hvad der er nice-to-have.

Skal man kunne svømme?

Det er en vandsport, og vi forventer at du kan svømme.


Hvor lang er sæsonen?

Vores sæson med faste aktiviteter er fra april til og med september. Men vi er aktive hele året.

I vinterhalvår dyrker vi bla. Yoga så balancen holdes ved lige.


Padler I også om vinteren?

Vi har medlemmer som kun padler når det er mere end 20 grader varmt, og vi har medlemmer som padler selvom det er under frysepunktet. Du bestemmer selv hvor længe du vil padle.


Hvordan melder jeg mig ind?

Du melder dig ind ved at tage et introforløb, tilmeldingen kan du lave under HOLD - Introforløb