Klubnyheder

Idrætten igang igen fra den 15. juni 2020 i Lejrehallen

14. juni 2020, 19.21

Lejrehallen og multisalen  åbnes fra mandag den 15. juni.
Følgende modtaget fra Lejre Kommune:
"I Lejre Hallen er der berammet øget rengøring alle ugens hverdage frem til 26. juni. Det betyder også, at der ikke er weekendrengøring. Ved weekendarrangementer har vi aftalt ,at I selv varetager rengøringen. Hvis I modtager henvendelser og ønsker der kræver ekstra rengøring, eller om rengøring i Juli måned vil jeg spørge om I vil videresende dem til mig. 

Hvis I støder ind i spørgsmål, hvor I er i tvivl, må I gerne sende dem videre til mig eller råbe højt så vi kan løse dem sammen. "
Den rengøring der er aftalt at finde sted ved weekend aktiviteter er at de 2 toiletter på gangen ved omklædningsrummene anvendes og rengøres af de foreningsrepræsentanter efter brug. Dvs. fælles toiletterne ved foyen anvendes ikke i weekends, hvilket I bedes orientere medlemmerne om.  Ved anvendelse af omklædningsrum 
må der højst være 10 i de store (1-4) og 4 i baderummet samtidig; i de små 5 personer og 2 i baderum samtidig. I weekends må omklædningsrum ikke anvendes - hvis det alligevel bliver aktuelt skal foreningen selv rengøre baderummet. I øvrigt anbefales det, at I beder medlemmerne møde omklædt til aktiviteten og tager direkte hjem efter træning for at vaske sig og klæde om. 
Ved anvendelse af klublokalet i weekends skal i rengøre  borde og stole med sæbevand og køkkenet skal ryddes og rengøres.
I henvises til DGI's retningslinier for de enkelte sportsgrene efter genåbning

God fornøjelse med at dyrke idræt igen.