Lejre-IF

Velkommen til LIF

LIF er en flerstrenget forening med aktiviteter inden for fodbold i FC-Lejre, bordtennis i LIF Bordtennis, badminton i LIF Badminton og motion og løb i LIF Motion. Vi holder normalt til i og ved Lejrehallen på Bispegårdsvej 2 og ved gymnastiksalen ved Lejrevej 15 . I denne sæson er Lejrehallen lukket hvorfor aktiviteterne foregår i Glim- og Ostedhallen. 

LIF støttes af midler fra  LIF's Forældre- og Støtteforening som ved frivillig arbejdskraft  hjælper ved forskellige arrangementer.

LIF har en god økonomi - så hvis ildsjæle vil starte nye aktiviteter så kontakt bestyrelsen. Referat af Generalforsamling var den 27. februar 2019. Referat af generalforsamling i LIF 27. februar 2019 med underskrifter.pdf

Vores hjemmeside er under opbygning men kontakt os hvis du vil videre mere om vores aktiviteter på [email protected] eller tlf. 20911880

Lejrehallen lukket pga ombygning indtil 1. september 2019

Fodbold spiller stadig på banerne ved Lejrehallen og omklædningsrum og møderum kan bruges mens hallen er  lukket. Bordtennis spilles i Glimhallen om torsdagen kl, 20.15 og i gymnastiksalen ved Allerslev gl, skole fredag og søndag. Badminton træning spilles tirsdag og torsdage for ungdom i Ostedhallen kl. 16.30. 

Motionister spiller i Glimhallen og Ostedhallen - stadig ledige tider

Nyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder