Om os

Hvem er vi?

Kronborg Knights historie
Klubben blev stiftet i 1989 af Michael Ege (Sir) i Helsingør. Michael gik rundt i byens natteliv og rekrutterede folk til sporten, deriblandt den forhenværende landsholdscoach og nuværende direktør i DAFF, Lars Carlsen.
Navnet Kronborg Knights blev bestemt blandt ca. 24 spillere til den stiftende generalforsamling i Michaels lejlighed en kold novemberaften i 1989.
Den første coach i Kronborg Knights var den legendariske Ron Da Costa.
Dengang var der kun én liga, som klubben deltog i første gang i 1991.
Kronborg Knights tabte alle kampe i 1. sæson. Efter 1. sæson tog Lars Carlsen på Wagner College for at uddanne sig som coach.
I klubbens 3. sæson begyndte klubben for alvor at tage form under headcoach Lars Carlsen.
Klubben har gennem tiden leveret mange profiler til de forskellige junior/senior landshold og har siden 1989, været 5 gange i finalen om Danmarksmesterskabet: Mermaid Bowl.
Hvem ved? Måske kan du, om nogle år, være med til at sikre det mesterskab til Helsingør og Nordsjælland?

Hvorfor amerikansk fodbold?
Amerikansk fodbold er en sport med plads til alle, uanset højde og drøjde. Om du er en lille spirrevip på 30 kg med fart i benene eller en stor knægt på 80 kg med tunge skridt, har vi plads til dig. Amerikansk fodbold er en holdsport, der yder i flok.
Det betyder, at de små hurtige ikke kan udrette noget uden de store tunge. Amerikansk fodbold er en social sport, hvilket betyder at du bliver en del af et større fællesskab og får tætte relationer.
Vi er en unik forening med et fantastisk fællesskab og et stærkt kammeratskab og vi tager imod spillere, allerede fra de fylder 8 år og det er ikke afgørende, om du har trænet før.
I vores sport er der plads til alle, blot du har viljen og lysten til at blive stærkere eller hurtigere og fremfor alt - gøre en indsats for holdet.
Giv det en chance - det skal nok blive sjovt.

Bestyrelse

Medlemmerne i vores bestyrelse kan ses her på denne side.

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler