Velkommen til Kornval Yoga

Yoga for alle - en enkel & enestående tilgang til yoga

Hos Kornval Yoga integreres din fysiske træning med din psyke og sundhedstilstand. Book frit på alle holdene, som indenholder:

  • Fysiske Yoga (hård som mild) øvelser og flow serier
  • HOT Flow Yoga
  • Energiøvelser via medianstræk & vejrtrækning
  • Træning af vejrtrækning ift. Stress & fysik
  • Meditation & Mindfulness
  • Afspænding & selvmassage m. bolde.
  • Giver dig ro i tankerne og fred i hjertet

Tilmeld prøvetime eller medlemsskab HER. Se Holdplan (kalender) HER.

Fysisk:
Yoga træningen sikre en fysisk stærk krop, hvor både små og de større muskelgrupper gennemarbejdes, og har du fysiske skavanker så vil disse med sikkerhed mindskes.
Psykisk: Hvad angår det psykiske, så integreres og frigøre langt mere energi gennem de unikke vejrtrækningsteknikker. Du vil bl.a. opleve en større rummelighed og at du bliver bedre til at mærke efter hvad du har behov for i dit liv.
Sundhedsmæssigt: Sammen med Yoga øvelserne, integreres vejrtrækning i hver bevægelse, som sikre at krops organer og nervesystem arbejder optimalt. Bl.a. at lymfer renser kroppens blod og at immunforsvaret kan modstå infektioner og virarer. Et balanceret nervesystem efterlader en afbalancerede biokemi til de hormonelle processer i både krop & psyke.

Kommende arrangementer

Kommende Workshops:
De 5 Tibetanere, læs mere HER. Tilmeld HER

Detox & Yoga Retræte på: Næste gang til foråret og sep 2018. sep. klik HER.
Yogarejse til Budapest bliver omkring maj juni md.. Termiske bade, Yoga, Meditation, sansetræning, byliv mm. Ta den bedre halvdel, familiemedlem, datteren sønnen eller en ven/veninde med.

Stress & Tankemylderi:
Overvej at grave dig ned i samserne. Mærk og oplev det som foregår. Det kan du lære din hjerne og krop - at møde nuet. Her bla. gennem Yoga, da denne forma for Yoga som Kornval-Yoga udbyder, har til formål at bringe balance.
Du kan deltage på holdene, få en prøvetime, deltage på Workshops og mini retrætes, hvor du trækker stikket ud nogle dage.
Altsammen samler og øger dit energiniveau, som giver mere overskud ift til din psykiske og fysiske tilstand. Det skyldes bl.a. at vi arbejder med at få vendt biokemien fra stress- til lykkehormoner. Du vil med fordel påvirke din situation ved at integrere det mentale gennem Coaching/Psykoterpi, så du hurtigere oplever en større energi og livsglæde.

Hos os blir du både trænet, vejledt og lært, hvordan en sund og stærk krop opbygges og vedligeholdes.
Tilmeld prøvetime eller medlemsskab HER. Se Yoga Holdplanen HER

Kom og opdag hvordan du kan få endnu mere ud af din yoga, når du kombinerer gode kostvaner, kropsmassage og livsstilscoaching!