Kornval Yoga

YOGA I SØBORG, ONLINE LIVE & ONLINE UNIVERS

YOGA I SØBORG , ONLINE LIVE & ONLINE UNIVERS

Yoga i Søborg foregår forsvarligt og ift. Sundhedsmyndighederne anvisninger - kom og vær med. 

Når du vælger et medlemsskab hos os, så får du gange til:


- > Yoga i Søborg, foregår forsvarligt og ift. Sundhedsmyndighederne anvisninger. Du er i trygge rammer. Medbring dit udstyr. Mangler du udstyr, så kan du købe et 'Yoga Kit' hos os. Klik HER Ellers afsprittes alt udstyr flere gange om dagen.


-> OnlineLive Yoga, samme tider som i Søborg, kan du også deltage i hjemmefra, hvis du vælger at være hjemme, på ferie eller af andre årsager.


-> Vores Online Univers., som du altid ved have ved hånden. Det er under udarbejdelse, men du vil have adgang og kunne se nye optagelser hver uge. En masse små videoer med meditation, afspænding og mini kurser som du kan afspille, når det passer dig.


Se holdtider i Kalenderen HER.   Tjek også dine fordele ved vores medlemskab  her


Kom til en prøvetime inden du køber medlemsskab.  Book  her eller Book medlemsskab allerede nu herKontakt os hjertens gerne, hvis du er tvivl om noget. Vi er der for dig❤️

TILMELDING TIL PRØVETIME -I SØBORG eller ONLINE LIVE

Ring gerne til Pia på 40 79 22 45. Husk at oplyse mobil nr.

DE 5 NÆSTE HOLD:

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

YOGA HOS KORNVAL-YOGA - FOR ALLE

Vi integrerer din fysiske træning med din trivsel og sundhedstilstand. Vi er jordnære, her er god energi og plads til alle fra 10-101 år. Du bliver både vejledt, trænet og lært hvordan en sund, afspændende og stærk krop opbygges og vedligeholdes. Book frit på alle holdene, som indenholder: 

  • Fysiske Yoga (hård som mild) øvelser og flow serier.
  • Flow-, Yin- og Hatha Yoga, for alle 10-101 år
  • Yin og Mild Flow hold også for Seniorer
  • Energiøvelser via medianstræk & vejrtrækning
  • Træning af vejrtrækning ift. Stress & fysik
  • Meditation & Mindfulness
  • Fascia- og bindevævstræning (Yoga Relax)
  • Afspænding & selvmassage m. bolde.
  • Giver dig ro i tankerne og fred i hjertet
  • Retræte, Workshops, 1-1 Yoga, Behandlinger.


KOMMENDE ARRANGEMENTER:
Retræte i Tisvilde. Yoga, Meditation, sanse træning, Sund lykkemad, Saunagus, havbad, Strand, skov. Link HER

FYSISK, PSYKISK OG SUNDHEDSMÆSSIGT

Fysisk: Yoga træningen sikre en fysisk stærk krop, hvor både små og de større muskelgrupper gennemarbejdes, bindevævet massageres - og har du fysiske skavanker så vil disse med sikkerhed mindskes.

Psykisk: Hvad angår det psykiske, så integreres og frigøre langt mere energi gennem de unikke vejrtrækningsteknikker. Du vil bl.a. opleve en større rummelighed og at du bliver bedre til at mærke efter hvad du har behov for i dit liv. 

Sundhedsmæssigt: Sammen med Yoga øvelserne, integreres vejrtrækning i hver bevægelse, som sikre at krops organer og nervesystem arbejder optimalt. Bl.a. at lymfer renser kroppens blod og at immunforsvaret kan modstå infektioner og virarer. Et balanceret nervesystem efterlader en afbalancerede biokemi til de hormonelle processer i både krop & psyke.

KOMMENDE EVENTS 2020:
🍀 Weekend Retræte og Restitution i Tisvildeleje omgivet af skov og nær strand. Fuldt bookede d. 19-21.6, få pladser d. 4-6.9 Saunagus og havbad, fuld forplejning, overnatning, vejledning ift at reducere stress, selvmassage der løsner op i bindevævet, Meditation og Yoga, gåture og sund vegetarisk mad.  Læs og se video HER 

Gratis Meditation 25 minutter

Meditation 25 minutters pulserende hjerte energi

Her en Live optagelse meditation fra mig til dig (lagt op ifbm. Covit-19, hvor vi ikke kunne undervise fysisk i Søborg hos Kornval-Yoga. 

Du får en lille smag af noget af det vi laver til Yoga. Tag dig selv en pause og nyd det. 

De 25 minutters meditation er afspændende og sætter den pulserende hjerte energi i gang. Du bruger vejrtrækning og guides til at  'vandre' visuelt i nogle af kroppens chakra punkter.  Disse punkter er energi centre, som søger at etablere balancen i din krops energi via dit nervesystem, kirtler og hormoner.  Vi har altid brug for mere harmoni og balance.
Meditation skaber det som hedder Kohærens mellem hjertets- og hjernes rytmer. Du kan se det som en starter af lykkehormoner og balance i dit  nervesystem. Genspil flere dage i træk, og oplev hvordan der sker en samklang mellem dit hjerte og din hjerne. 

Læg dig ned eller vær siddende - et sted med ro omkring dig, og med et tæppe over dig. Tryk på play knappen på videoen og nyd det fuldt ud.

15 minutters afklaring - grib nuet..

Griber du muligheden eller lukker du ned?Med den globale Covit-19 panik spredningen, samt andre ting som rører sig i livet, er det ganske normalt at opleve en række nye tanker, følelser, stemninger og reaktioner.  Når det sker, er det fordi vores vores helbred, psyke, krop, og dermed selvoplevelse er i forandring.


For nogle kan det være udfordrende og for andre svært at rumme forandring af det gode som åbner sig. Uanset hvad det rejser sig om, så er det meningen af du skal videre og blive klogere, så du kan trives og nyde livet. Dermed udvikling og integration i dit nye ståsted.
Vi reagerer på forskellig vis - griber du muligheden eller lukker du ned?


Gennem de sidste 15 år, har jeg vejledt og støttet mennesker gennem deres udvikling. Både identitets orienterede og psyko-spirituelt, samt helbredelsesmæssigt i forhold til forskellige livsstilssygdomme.