Retræte i Tisvildeleje
Tisvilde

Klik på videoen overfor, se tidligere Retræte

Er du stressramt og på en indre rejse, eller ønsker du blot nydelse, nærvær og mere energi, så er dette ophold noget for dig. Alle er velkomne, om du er nybegynder eller har lavet yoga i mange år.


Du får: 2 dage med yoga, saunagus med skønne detox olie, havbad, vegansk økologisk mad, ro, sanse træning, meditation og afspænding . Slip al stress, genfinde din indre ro og lad op med ny energi. Gratis Detox plan følger med og adgang til HotYoga (50/75 kr pr. gang)


På Retrætet kan du tilgå de aktiviteter som du har lyst til ved fx gåture langs stranden og i skoven, som ligger klods op ad Stuebjerggård.

Retrætet giver dig mulighed for at stresse af og nyde tilværelsen.Vi 'vækker' kroppen med blid flow yoga og Yin Yoga, hvor åndedræt og bevægelser inddrages. Om eftermiddagen fordyber vi os yderligere med sansetræning og meditation og om aftenen slutter vi af med guidet Yoga og afspænding i form af Yoga Nidra og bevægelses meditation. Undervejs vil vi være i stilhed nogle timer, for at roen helt ind under huden og så du får mulighed for at fordybe dig i roen.PROGRAM I WEEKENDEN:

  • (Saunagus med øko. Detox olie - muligvis, ellers en tur i havet)
  • Detox juicer og vegansk mad.
  • Yin- og Flow Yoga, Facia Release
  • Vibrerende Klang Meditation.
  • Lyd- og sanse meditation med bevægelse.
  • Yoga Nidra afspænding.
  • Stilheden ind under huden.
  • Tilvalg, gratis til dig: Detox program på enten 3 eller 7 dage.
  • Tilvalg ift din sundhed, Vejledning ift til din sundhed: vægt, fedtprocent, BMI, fedt mellem organer, biologiske alder, samt vejledning ift din situation. Massage er også muligt.


Du har mulighed, før eller efter Retrætet, at Detoxe/afgifte kroppen for toxiner. Du modtager materiale, hvor du vejledes til dybere eller mildere udrensning. Det kan være gennem maden eller mad og udrensende midler, som du kan supplere med. Toxiner, som er affaldsstoffer, ophobes i kroppens muskler, led og organer og blokerer for flow, trivsel og fleksibilitet.


Hot Yoga faciliteterne, som er hos Kornval-Yoga som sker 2x om ugen og øger din udrensning yderligere. (medlemmere gratis. Ved køb af Retrætet u/fast medlemsskab 100kr, pr. gang (-25%)

Styrk dit immunforsvar og nyd nærværet


Detox med den Infrarød HotYoga, som er bedre end alm. sauna. 

Brug den Infrarøde Hot Yoga hos os og følg den anviste Detox vejledning. Med den Infrarøde stråling, som er når vi er i lysets spektrum, så opfatter vi det som varme. Det gør at kroppen sveder ved lavere temperaturer end ved regelmæssige konvektionsopvarmede saunaer, også tolererer man bedre varmen. Det trænger ind i kroppen med op til 7,5 gange end ved normal sauna. Det mobiliserer og brænder fedt, hvilket ikke kun hjælper med vægttab, men også afgiftning, da mange af de affaldsstoffer vi optager, er omgivet og fanget af fedt, og det øger dit immunsystemets celleaktivitet.Et pusterum fra hverdagen og ind i DINE Sanserne Univers.


DATOER:   

26-28.3 2021 (5 pladser/9)

11-13. juni 2021 (5 pladser/9)

3-5. sep. 2021 (7 pladser/9)

Afholdte:

27-29. sep. 2019 (udsolgt!)
7-9. juni 2019 ( udsolgt!)

17-19.  jan 2020 (udsolgt!) 
19-21. juni 2020 (udsolgt!)

Du kan komme fra kl 14-15 tiden,  vi starter kl 17 fredag. Søndag slutter vi kl. ca. 12 med skøn meditativ Yoga og afspænding.

Pris:
 Last minut 4200 kr. Bestilles 60 dage før er prisen 3.850. inc. enkelt værelse.  Ene værelse 300 kr. (hele weekenden) Jeg har måtte justere lidt i priserne pga. vi kun må være 9 og nye priser på Retrætet stedet pga. nye ejere. Håber alle forstår det.


STED: Stuebjerggaard i Tisvildeleje. Link: https://www.stuebjerggaard.dk   

ANTAL PLADSER
: 14-16 pladser  (dog 9 under Corona)

PRISEN INKLUDER:
 indkvartering og logi, daglig yoga og meditation, fuld forplejning af økologiske, veganske måltider, frugt, snacks, te. Deleværelse 2 personer.
Enkelte værelser ekstra betaling på 300 kr i alt.

TILMELDING
 Send en sms eller e-mail til: Pia på 4079 2245. Husk at oplyse dit fulde navn og telefonnummer. 

BETALING
: Til reg. nr.: 5013 Konto: 1370558 (Husk navn og tekst “Rikke + Retræte 17-19.1”) Din tilmelding er bindende fra betalingstidspunktet.
Bliver du forhindret i at deltage, kan du frit overdrage pladsen til en anden – husk at give besked i sådan et tilfælde.

AFBUD
:
Ved afbud, senest 45 dage ført start:
Tilbagebetaling af fulde beløb minus afbestillingsgebyr på 500 kr.

Ved afbud senest 6 uger før retræte start:
Tilbagebetaling af fulde beløb minus afbestillingsgebyr på 1800 kr.


Din pladsen kan evt. overdrages til en anden person mod en merbetaling på 500 kr. Ved afbud senere end 6 uger før retreats start, refunderes ej.


AFLYSNING
: Måtte det uventede ske at retrætet aflyses af arrangør tilbagebetales det fulde indbetalte beløb. Der tages forbehold for fejl og ændringer.


SPØRGSMÅL
: Har du spørgsmål kan du kontakte Pia på 4079 2245 eller e-mail [email protected]