Velkommen til

Hillerød Sports Klub

Velkommen

Bokseklubben HSK er startet 8 november 1925. Klubben har gennem sine år været med fremme, blandt de førende bokseklubber i Danmark.

Klubben havde dog sin mest glorværdige periode, når der snakkes resultater, i 30rne og 40rne, med de berømte brødre. Kaj og Viggo Frederiksen boksede et hav af kampe, der førte til mange danske og sjællandske mesterskaber. Og senere en periode hvor man nærmest skulle hedde Jørgensen for at bokse for Hillerød SK.

I dag er Hillerød SK en forening med mange tilbud og vi har en medlemsgennemstrømning på ca. 150 personer pr. sæson, fordelt på 4 hold.

Nyheder
Hold i klubben

Ungdomshold: Et hold for de helt unge mellem 11-15 år. 

Kamphold: For mænd og kvinder fra 15 år og op, der ønsker træning på konkurrence niveau.

Fitnesshold: For mænd og kvinder fra 15 år og op, der ønsker den hårde fysiske boksetræning. 

2 Seniorhold: For mænd og kvinder fra 30 år og op, der ønsker den fysiske boksetræning.

Det primære er dog boksning og det er her de fleste resurser bliver lagt og vægtes højst i vores målsætning.

Se holdene under Holdoversigten.

Målsætning

Hvad: I den næste 5 års periode skal HSK oparbejdes til en af dansk boksnings bedste klubber. HSK vil træne og udvikle talenter der kan gøre os til fremtidens klub, der leverer gode præstationer og kvalitet.

Hvordan: Skabe gode forhold for bredden så der er stof til elite. Skabe attraktive forhold, for fastholdelse af talenter og elite. Løbende videreuddannelse til træner stab og bestyrelse, for nyskabende ideer og løbende udvikling.

HSK BOX CUP

Hillerød Sports Klub er kendt for bokseturneringen HSK BOX CUP både nationalt og internationalt.
Turneringen har gennem årene vokset sig til Europas største af sin art. Vi har haft deltagere fra hele Europa, Cuba, USA og Afrika.
Turneringen er meget velset og er stor del af bredden i dansk boksning. HSK BOX CUP afvikles hvert år i oktober i Hillerød og løber over en weekend.
Boksere og ledere løber typisk op på 350 mennesker.
Ud over deltagerne besøges turneringen af ca. 200 tilskuere hvert år. Formålet med turneringen, er at skabe et overskud til foreningen, der kan bruges til opfyldelse af vores målsætning. Delformål er at HSK, skal bidrage med muligheder for bredden i dansk boksning og give et godt indtryk national og international.

Link