Fodbold U9

Fart og fodboldmagi

Tag med ind i fodboldens forunderlige verden, hvor hvert spark, hver dribling og hvert mål tæller! På vores fodboldhold for de yngste stjerner lærer vi grundprincipperne i spillet, samtidig med at vi har det sjovt og skaber nye venskaber.

Her er det ikke kun målene, der tæller, men også de små succeser: den første vellykkede dribling, det første selvsikre forsvarstræk og den følelse, man får, når man er en del af et hold. Vores dedikerede trænere står klar til at guide, undervise og opmuntre, så hvert barn føler sig som en del af noget stort.

Med fokus på både teknik og teamånd, lærer spillerne vigtigheden af at arbejde sammen, støtte hinanden og vokse både som fodboldspillere og individer. Og fordi vi ved, hvor vigtigt det er at have det sjovt, sørger vi for en perfekt balance mellem træning, leg og kampe.

Så, om dit barn drømmer om at blive den næste store fodboldstjerne eller bare elsker følelsen af at løbe efter en bold, er der en plads klar her på holdet. Kom med, lad os skabe fodboldmagi sammen og oplev den rene glæde ved spillet!

Trine Nyvang Olsson
Profile Image
Patrick Klippert
August
Man
19
Gjessø - Them - 
18:00 - 19:15
Gjessø
Man
26
Lemming - Gjessø
18:00 - 19:15
Lemming Skolevej 10
September
Man
02
Gjessø - Sorring/Thoustrup 
18:00 - 19:15
Gjessø

TILMELDING

200,00 kr. 4 gange i sæsonen