Forside

ASA Håndbold - en klub i centrum  

I hjertet af Aarhus, finder man vores lille seniorklub, ASA. Klubben består af fire damehold, som spiller i henholdsvis 3. division, Jyllandsserie, Serie 1 og Serie 3. Vores to herrehold spiller i Jyllandserie og Serie 2. 
Vi er en håndboldklub som gerne vil det sportslige. Vi spiller selvfølgelig for at vinde - men det sociale går hånd i hånd med konkurrence sind og god sportsånd. Vi bestræber os på, at have et godt sammenhold med hinanden, både op og ned, på kryds og på tværs. 

Hvis det kunne være noget for dig, er du mere end velkommen til at kontakte de respektive trænere og høre, om der er mulighed for prøvetræning.

Find informationer herom under fanen 'holdoversigt'


Vi ses i hallen! #asaunited

Sommertræningen er startet og finder sted hver tirsdag og torsdag for damerholdene. Alle damehold træner sammen. 


Tirsdag

  • Løb kl. 18.15-19.00
  • Haltræning kl. 19.00-20.30 

Torsdag

  • Løb kl. 19.15-20.00
  • Haltræning kl. 20.00-21.30 


Sommertræningen er en mulighed for dig der gerne vil spille håndbold i maj og juni måned. 

Der er oprettet en facebookgruppe for sommertræningen, og hvis du ønsker at vide mere så kontakt vores træner for 3. div. Herrerne har skiftet håndbolden ud med en fodbold og de spiller hver torsdag fra kl. 18.30-19.00. Kontakt træneren for 1. holdet hvis du vil vide mere. OBS!

Hvis man er ny, er man selvfølgelig velkommen til at komme og træne med til sommertræning. 

Hvis man fortsat er interesseret i at spille i klubben, er man også velkommen til at komme til prøve træning ved sæsonstart i August. Vi vil dog gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere en plads i klubben, da vi i forvejen er mange spillere. Man er hellere ikke garanteret en plads, selvom man har været til sommertræning. Det afhænger af antallet af spillere. 

Hvis der er spørgsmål til dette, kontakt forpersonen.