Fællesskab og frivillighed

Forening, fællesskab og frivillighed 

...er som ost på en pizza, her hos os ASA - det er en selvfølge, og vi hygger os med det. 

Vi forventer at du støtter op omkring klubben ved at deltage i sponsorarbejde. Vi er en forholdvis lille seniorklub, hvorfor det er vigtigt at alle bidrager. 


Vores sponsoransvarlige i bestyrelsen laver fra sæsonstart en oversigt over de arbejdsopgaver, der kommer i løbet af sæsonen. Her vil  man blive sat på et par opgaver i løbet af sæsonen. Det står frit for at bytte med andre fra klubben hvis man ikke kan deltage på gældende dato. 

Herudover skal man selvfølgelig varetage en dommerbordstjans til hjemmestævne, men det er nu ganske hyggeligt med en faxe og en omgang pommes fra Klubhuset. Som spiller i ASA kan man benytte sig af følgende rabataftaler: 


Klinik Lilhauge, v. Bent Lilhauge. 

Her er der mulighed for at få: 

  • 10 % på alle behandlinger i klinikken 
  • Infrarød varmebehandling til restitution for 300,00 kr. 
  • Tapening med kinesiotape på skader (25,00 kr. pr. tapening) 


Frisør Stinna Røgen 

  • 10 % på alle behandlinger 

Vi har tre fede klubfester pr. sæson, som holdene skiftevis står for at arrangere. Disse afholdes i vores klubhus, Knuds Klubhus. Hvorvidt om det er Oktoberfest-tema, pinkparty eller noget helt tredje, er helt og aldeles op til de hold der planlægger festen. 


Herudover har vi to sociale arrangementer, henholdsvis ved julepause og sæsonafslutning. 

Her planlægger bestyrelsen fællesaktiviteter i hallen (eller udenfor i foråret, hvis vejret tillader det) efterfulgt af lidt hygge og eventuelt lidt tørt og vådt til ganen. Dato for både festerne og de sociale arrangementer bliver fastsat af bestyrelsen ved første bestyrelsesmøde og herefter lagt op som begivenheder. Så har man mulighed for at sætte et stort fedt kryds i sin kalender, så man ikke går glip af festlighederne. 


Bent Lilhauge

+45 27 51 05 27 Elkjærvej 36B 8230 Åbyhøj

Stinna Røgen

+45 86 13 03 65 Frederiks Allé 94 8000 Aarhus C, Frederiksbjerg