Info om rideskole

Adamslyst Sportsrideklub tilbyder rideskoleundervisning

Adamslyst Rideskole lægger stor vægt på at undervisningen foreståes af kompetente personer, så alle kan føle sig trykke ved undervisningen.

Alle rideskoleheste er over flere år udvalgt med stor omhu, hvilket giver vores elever den optimale sikkerhed i omgangen med hestene.Rideskole-1

 

 


Der undervises både nybegyndere 1/2 times hold, de mere øvede elever og elever med egen hest. For os er det rigtig vigtigt vores heste har det godt. Flere af vores heste har været her i 15 år og er stadig meget glade rideskoleheste. Vi ligger vægt på vores elever føler sig trykke, så derfor rider man på samme hest hver gang man er til ridning og der bliver lavet fælles undervisningsplaner for alle vores hold, så alle elever lærer det samme og alle instruktører kan supplere hinanden uden vanskeligheder.

Når man deltager på begynder hold, skal man lære alt fra, hvordan man kommer op på hesten, hvordan man kommer til at side korrekt ( spænde stigebøjler, tilpasse tøjle længde, osv. ) Alle på denne type hold rider selv og det foregår i både skridt, trav og galop.

Når man deltager på øvede hold rider man stadig på samme hest hver gang. Og her lærer man at ride selvstændigt og bliver præsenteret for de lidt sværere dressurøvelser. Spring er forbehold dem, der har part på vores heste.

Vil du vide mere er du velkommen til at ringe, maile, eller endnu bedre, besøge os på Adamslyst Ridecenter.

Der er tlf. tid alle hverdage fra kl. 9-13, i uge 27, 28, 29, 30 og 31 holder vi ferie og besvare ikke opkald,  dog kan pladser kun bookes ved forespørgelse på mail, [email protected] med oplysninger om alder, niveau og ønske om ridedag.

Rideskolen på tur
Rideskole-2