Faciliteter

Faciliteter

Staldene på Adamslyst Ridecenter er velholdte, lyse, og med god plads til både heste og ryttere. Her bliver brugt mange timer på hygge med heste og andre ryttere, som deler din store interesse.

rideskole7

På stedet forefindes vandspiltorv, masser af strigleplads, striglebomme og hyggekroge. Her kan du, din familie og hestene få mange gode timer sammen.

Vi tilbyder et lækkert ridehus på 20×60 meter med vandingsanlæg, hvor der plads til udfoldelse. Ridehuset har de helt rigtige mål for såvel ridning af dressur som spring.

I forbindelse med ridehuset har vi en hyggelig opvarmet rytterstue, som danner rammen om mange hyggelige timer. Der forefindes endvidere handikapvenligt toilet.

Ridecenteret råder over en oplyst udendørs ridebane med de helt rigtige mål (20m×60m). I forbindelse med  denne, er der etableret en hyggelig overdækket træteresse, samt borde og bænke.

Vi råder over de dejligste græsfolde, med rig mulighed for at opdele hestene efter køn. Alle folde ligger i forbindelse med de øvrige faciliteter.


Der er etableret vinterfold med solid grusbund, så hestene kan komme på fold i al slags vejr, hvis dette ønskes. 

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at ringe på 20 77 71 73, maile på [email protected] eller endnu bedre, besøge Adamslyst Ridecenter og få en snak med os.

Med venlig hilsen Karina & Mikki