Optimist Vintertræning

Som sidste år, samler vi en større gruppe sejlere fra Øresundsklubberne, som kan træne og hygge sammen vinteren over. Træningen vil forløbe lørdage fra efterårsferien og frem til påskeferien, med enkelte undtagelser, og vil være fra kl. 9.45-16 i Vedbæk Havn.

Tilmelding sker fra i år gennem HoldSport (se nedenstående formular), hvor I også fremover kan framelde sejlere til træning, finde fælles information, havnvagter, mv.

Det praktiske:

Forældrene får tildelt havnevagter og skal sørge for sikkerhed/hjælp på land, samt frokost og varm kakao, eller lignende, når de kommer ind.

Sejlerne møder omklædt og tilrigget kl. 9.45. Første træningsdag bliver lørdag den 28. oktober og løber herefter over 15 weekender frem til midten af marts. 
VIGTIGT: Det kan være koldt på vandet, hvorfor tørdragt/tyk våddragt, gode handsker og huer er et krav. Det betyder også at træning er for A- og B-sejler, som er vant til at håndtere båden på Øresund.

Pris:
2700 kr for hele perioden (180 kr/træning)

Opti Winter Cup series:

Der bliver på nedenstående lørdage gennemført åbne træningsstævner. Tilmelding sker i Manage2Sail og er gratis for sejlere tilmeldt vintertræningen.

* 18. nov. '23 Klik her for tilmelding
* 16. dec. '23 Klik her for tilmelding
* 20. jan. '24 Klik her for tilmelding
* 24. feb. '24 Klik her for tilmelding
* 16. mar. '24 Klik her for tilmelding

32 / 42
2.700,00 kr.