Velkommen til Odder Hoops

Sæsonopstart 2022/2023

Så er vi helt og aldeles klare for en ny basket-sæson. Vi starter op i uge 34 (d. 22. august) og vi glæder os helt vildt til at komme i gang igen. Vi har plads til mange flere spiller i Odder Hoops, så hvis du har lyst til at prøve kræfter med verdens fedeste sport, så kig forbi Skovbakkeskolen eller kontakt os for en snak. Du finder holdinddeling fordelt på årgang, træningstider og trænernes kontaktdata under menupunktet "Holdoversigt".


Medlemskontingent for hele 2022/2023-sæsonen (august 2022-maj 2023) er 700,- for børn og 900,- for voksne. Nye børnespillere i klubben får som en del af kontingentet, deres helt egen bold. Tumlingeholdet koster 400,- pr. sæson og søskende under 3 år er gratis.


Odder Hoops samarbejder med Odder Kommune om Fripasordingen, så hvis betaling af kontingent, sko eller lignende er udfordrende, kontakt Jakob Lærke Hansen tlf. 2178 3075, så finder vi en løsning i fællesskab.


Tilmelding sker via denne hjemmeside (holdsport.dk) og vi opfordrer alle til at tilmelde sig, så hurtigt som muligt. Hvis du er helt ny, er du dog meget velkommen til at komme til et par træninger, inden du tilmelder dig. Hvis du er forælder til et barn, der skal spille basket, så husk at tilmelde barnet (og ikke dig selv) til det pågældende hold. Hvis du/dit barn allerede har en profil i holdsport, kan du benytte denne til holdtilmeldingen. 


Hvis du oplever problemer med tilmelding eller har andre spørgsmål, så tag endelig fat i en af trænerne.


Basketball i Odder

Hos Odder Hoops synes vi, at hallen er det allerbedste sted at vokse op.


Vi ønsker at give alle, der har lyst til at spille basket i Odder mulighed for det samtidigt, som vi bidrager til at skabe trygge og positive fællesskaber for børn og unge i Odder.


Vi har fokus på at udvikle idrætsglæden og sammenholdet, både på det enkelte hold og i klubben som helhed.


Kom og spil med!


Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Facebook feed