Nyt medlem?

Nyt medlem?

Har du lyst til at prøve om MTBK Silkeborg er noget for dig? Alle er velkomne og vi har hold til de fleste niveauer. I holdoversigten kan du læse om de forskellige hold og træningstider. Du er meget velkommen til at køre med os et par gange inden du melder dig ind.

Husk altid at kontakte holdlederen, inden du møder op på et hold. 

I efteråret 2018 optager vi nye voksenmedlemmer søndag den 19. august kl 9 + søndag den 23. september kl 9.30. 

Tilmelding til introdage via kontaktformularen er nødvendig for at sikre, at vi har guider nok. Målet med introdagene er, at der er 100% fokus på dig som nyt medlem. Derudover letter det trænernes arbejde med at lave et varieret træningsprogram, når der ikke er nye medlemmer hver gang. Vi ved godt at du nok er ivrig efter at komme i gang, men vi håber at denne måde vil øge udbyttet for alle.

På introdagene vil vi dels køre en tur i skoven og dels fortælle lidt om hvordan klubben fungerer. Vi vil vejlede dig til, hvilket hold, du skal køre med og introducere dig for det hold, vi mener du bør starte på.

INTRODAGENE ER SLUT FOR I ÅR, MEN VENDER TILBAGE I FORÅRET 2019. 

Hen over vinteren optager vi stadig medlemmer, men da det meste træning foregår i mørke og da det ofte er for koldt til den helt basale tekniktræning, vil det forudsætte, at du er letøvet på cyklen. Dvs. at du er vant til at køre på mountainbikesporene og har prøvet at køre med pandelampe i mørke.

Kontakt os via kontaktformularen hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i gang.

Vær opmærksom på at det af og til kan tage et par træninger at finde det helt rigtige hold. Tilpasningen foregår i dialog med dig i forhold til dine ønsker og målsætninger. Vi vil ofte hellere starte dig på et hold, der er lidt for langsomt, da vi har oplevet at hvis man starter et sted, der er alt for udfordrende, giver det ofte en dårlig oplevelse både for dig og for holdet. Det er nemt at skifte hold og holdlederen vil hjælpe dig med at vurdere hvilket hold, du passer til i forhold til fart og teknik.

Børn og unge skal kontakte vores børn- og ungekoordinator Frank Qvortrup, som vil sørge for at de kommer godt i gang. Klik her

Om træningen

Vores træning er delt op i to dele – Sommertræning og vintertræning, som skifter når urene stilles frem og tilbage. Om sommeren er der mange træninger i løbet af ugen, mens der i vinteren er færre aktive hold.

Om sommeren kører de fleste hold tirsdag og/eller torsdag samt om søndagen. Der er dog også hold der kører mere, og enkelte hold træner mandag og lørdag (fx børnehold og Enduro). Sommertræningen er når vi stiller urene frem og indtil vi stiller dem tilbage igen.

Om vinteren er det ikke alle hold, der har faste træninger i hverdagene, men mange hold kører en eller flere gange efter aftale og flere hold fastholder søndagsturene.

Om vinteren arrangerer klubben en Nightridecup ca. hver anden tirsdag hele vinteren igennem. Typisk har der været op mod 40 deltagende ryttere pr. gang og der er deltagere fra næsten alle klubbens hold. Det er de enkelte klubmedlemmer der laver ruterne, som markeres med reflekser. Nightride er KUN for medlemmer!

Vores klubtræning favner meget bredt og vi sætter en ære i at der er plads til alle niveauer. Fælles for os alle er glæden ved at komme i skoven på brede dæk. Klubben drives af frivillighed og alle medlemmer forventes at give et nap med i løbet af året.

Træningstidspunkterne fremgår af kalenderen.

Indmeldelse

Indmeldelse i klubben finder sted ved at udfylde Indmeldelsesformularen eller ved at finde det hold, du ønsker at tilmelde dig, og trykke på "Ny rytter".

Har du allerede en Holdsport profil skal du logge ind i venstre side i stedet for at udfylde formularen.

Ønsker du at blive medlem af flere hold? Snak med din holdleder som kan hjælpe dig med det.

Kontingent

Hvad får jeg for mit kontingent?

Som medlem af MTBK får du adgang til alle klubbens træninger, fællesarrangementer og medlemsaktiviteter som fx tekniktræninger, night-ride og klubture. Du får mulighed til at købe klubtøj til en favorabel pris, adgang til rabataftaler og mulighed for at købe en løbslicens til DCU løb.

Kontingentåret løber fra 1. marts til 1. marts (efter generalforsamlingen). Vores kontingent koster 700 kr/år for alle voksne, og 350 kr/år for børn. Man er voksen fra det år man fylder 15.

Kontingentet halveres, hvis du melder dig ind efter 1. august.

NYT!! Fra 2018 indføres familiekontingent. Det første (dyreste) medlem i husstanden er til fuld pris, og de efterfølgende er til halv pris. Altså hvis man som voksen er medlem betaler man 700 kr, får man så sin partner/ægtefælde med er det til 350 og børnene til 175. Det gælder også hvis nu det første medlem ender med at blive kontingentfri, her vil de resterende medlemmer i husstanden fortsat være til halv pris. Forudsætningen er samme adresse på det tidspunkt vi trækker kontingentet.