Nyt medlem?

Nyt medlem?

Har du lyst til at prøve om MTBK Silkeborg er noget for dig? Alle er velkomne og vi har hold til de fleste niveauer. I holdoversigten kan du læse om de forskellige hold. Du er meget velkommen til at køre med os et par gange inden du melder dig ind.

Vi anbefaler at alle herrer starter på Sport eller Touringholdet, kvinder på Tøze holdet og børn på ungdomsholdene. Vi opfordrer dig til at starte på ovenstående hold, så du ikke kommer med et hold, som er alt for udfordrende fra starten, da det ofte giver en dårlig oplevelse både for dig og for holdet. Det er nemt at skifte hold og holdlederen kan hjælpe dig med at vurdere hvilket hold, du passer til i forhold til fart og teknik.

Om sommeren er der mange træninger i løbet af ugen, mens der i vinteren er færre aktive hold. Kontakt os via kontaktformularen, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i gang.

Om træningen

Vores træning er delt op i to dele – Sommertræning og vintertræning som skifter når urene stilles frem og tilbage.

De fleste hold kører hver tirsdag og torsdag samt en rolig tur om søndagen.  Der er dog også hold der kører mere, og har et højt tempo under træningen.

Om Vinteren er der for de fleste hold ikke fast klubtræning i hverdagene, men mange hold kører en eller flere gange efter aftale og flere hold fastholder søndagsturene.

Om vinteren arrangerer klubben en Nightridecup ca. hver anden tirsdag hele vinteren igennem. Typisk har der været op mod 40 deltagende ryttere pr gang, og arrangementerne bliver bare større og større. Det er de enkelte klubmedlemmer der byder ind med ruterne, som markeres med reflekser og bagefter bruger vi ruterne til vores sommertræning. Nightride er KUN for medlemmer!

Vores træning favner meget bredt og spænder fra gode oplevelser i skoven på to hjul, hen over motionister til decideret elite. Fælles for os alle er glæden ved at komme i skoven på brede dæk.

Træningstidspunkterne fremgår af holdoversigterne som findes under træning her på hjemmesiden.

Indmeldelse

Indmeldelse i klubben finder sted ved at udfylde Indmeldelsesformularen .

Kontingent

Kontingentåret løber fra 1. marts til 1. marts (efter generalforsamlingen). Vores kontingent koster 700 kr/år for alle voksne, og 350 kr/år for børn. Man er voksen fra det år man fylder 15. Kontingentet halveres dog hvis du melder dig ind efter 1. august.