Om

Lejre Esport blev etableret som forening i marts 2019 af forældre i Lejre Kommune. Under Corona faldt aktivitetsniveauet desværre, men i efteråret 2023 starter vi så småt op igen.


Lejre Esport holder til i kulturhuset Felix og vi er pt. igang med planlægningen for programmet i efteråret. De unge gamerne kan glæde sig til et Minecraft hold og et Fortnite hold. De unge hackere kan på Coding Pirates holdet se frem til at lære at kode og tænke logik helt fra bunden med blandt andet små robotter.


Rent praktisk foregår administration og information gennem holdsport.dk. Her kan I søge hold frem, til-/framelde børnene og håndtere kontingent.


Har I lyst til at prøve, og der er plads på holdet, tilbyder vi en gratis prøvetræning.

Med Lejre Esport ønsker vi at tilbyde vores børn og unge trygge og gode vilkår for at udvikle sig indenfor esport sammen med ligesindede. I en forening hænger esport sammen med holdånd og god tone. Esport kombinerer en række mentale færdigheder og fysiske evner, som vi kan støtte i et miljø, hvor man er sammen med andre ligesindede.

Samarbejde og udveksling med andre af Lejres foreninger og udbud bliver en del af oplevelsen for f.eks. at få mere bevægelse på programmet.

Bestyrelsen

Profile Image
Formand
Thomas Wang-Nielsen
Profile Image
Kasserer
Danni Finne
Profile Image
Anders Pedersen
Profile Image
Bo Nielsen