Aktiviteter
Esport Sommerskole CS:GO (Lejre Esport)
9:00 mandag 3. aug - 15:00 fredag 7. aug
Lejre Esport, Bygaden 20, 4320 Lejre
Nyheder

Du kan skrive dig på stand-by liste her: http://events.dgi.dk/start.aspx?an=202017334001

Beskrivelse

Er du klar til en uge i Esportens tegn, hvor du kan blive endnu bedre til CS:GO sammen med en masse andre unge.

På sommerskolen får du daglig træning af en erfaren CS:GO træner - og sammen med 9 andre CS:GO spillere, går du en spændende uge i møde med masser af sjove aktiviteter. I løbet af ugen varierer vi fysiske aktiviteter og masser af samarbejdsøvelser undervejs.

Lejre...

Læs mere
Esport Lejre - Spil, bevægelse og samvær

VORES ESPORT SOMMERSKOLE ER UDSOLGT - VI GLÆDER OS TIL AT BYDE VELKOMMEN TIL ALMINDELIG FORENINGSAKTIVITET I EFTERÅRET.


Læs mere under "nyheder" ovenfor.


Hej,

Lejre Esport blev etableret som forening i marts 2019 af forældre i Lejre Kommune.

Med Lejre Esport ønsker vi at tilbyde vores børn og unge trygge og gode vilkår for at udvikle sig indenfor esport sammen med ligesindede. Bevægelse er en vigtig del af at være i Lejre Esport, ligesom holdånd og god tone. Esport kombinerer en række mentale færdigheder og fysiske evner, som vi med en forening kan støtte i et miljø, hvor man er sammen med ligesindede. Samarbejde og udveksling med andre af Lejres foreninger bliver en del af oplevelsen, af at få bevægelse på programmet.

Vi ønsker en klub i høj grad ledet og drevet af unge, og hjælper unge som vil være trænere, ledere og frivillige med uddannelse og netværk. Ikke bare sjovt, men udviklende og en god pind på CV'et 😉 Ping us!

Lejre Esport har allerede kontakt til flere af de vigtigste interessenter, herunder super opbakning fra Lejre Kommune, paraplyorganisationer som DGI og foreninger i vores nabokommuner.

Vi har fået lokale i Atelieret i kulturhuset Felix, og starter etablering af de praktiske forhold i januar. Så snart vi føler vi har en sikker startdato indkalder vi til intromøde.

Mange esportshilsner

Asbjørn, Rikke, Theis, Christian, Mia og Bo