Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Nyheder

Hej,
Vi forventer at starte op i starten af 2020.
Benyt gerne lejligheden til at skrive dig op nu (men vær opmærksom på, at vi sammensætter hold efter spil,interesse, alder og niveau - så ønsker om bestemte hold/tider er først og fremmest til information for vores planlægning).
Vi indkalder snart til intromøde for både børn og forældre - der vil vi også benytte lejligheden til at snakke interesse og det rigtige hold.,

Mange hilsner


Mia, Theis, Asbjørn, Rikke og Bo

Læs mere
Esport Lejre - Spil, bevægelse og samvær

Hej,

Lejre Esport blev etableret som forening i marts 2019 af forældre i Lejre Kommune.

Med Lejre Esport ønsker vi at tilbyde vores børn og unge trygge og gode vilkår for at udvikle sig indenfor esport sammen med ligesindede. Bevægelse er en vigtig del af at være i Lejre Esport, ligesom holdånd og god tone. Esport kombinerer en række mentale færdigheder og fysiske evner, som vi med en forening kan støtte i et miljø, hvor man er sammen med ligesindede. Samarbejde og udveksling med andre af Lejres foreninger bliver en del af oplevelsen, af at få bevægelse på programmet.

Vi ønsker en klub i høj grad ledet og drevet af unge, og hjælper unge som vil være trænere, ledere og frivillige med uddannelse og netværk. Ikke bare sjovt, men udviklende og en god pind på CV'et 😉 Ping us!

Lejre Esport har allerede kontakt til flere af de vigtigste interessenter, herunder super opbakning fra Lejre Kommune, paraplyorganisationer som DGI og foreninger i vores nabokommuner.

Vi har fået lokale i Atelieret i kulturhuset Felix, og starter etablering af de praktiske forhold i januar. Så snart vi føler vi har en sikker startdato indkalder vi til intromøde.

Mange esportshilsner

Asbjørn, Rikke, Theis, Christian, Mia og Bo