Aktiviteter
Brugerrådsmøde - Lejrehallen (Klubstab)
18:30 - 19:30 onsdag 27. mar
Lejrehallen
Nyheder

Skandinaviske undersøgelser peger på flere positive effekter af computerspil - så længe man ikke glemmer skole og familie.

Derfor er det genialt at være gamer


Læs mere
Esport Lejre - Spil, bevægelse og samvær

Hej,

Esport er i voldsom vækst, og Danmark råder over nogle af Verdens bedste esportsatleter.

Vi tager snart imod indmeldelser, men send os allerede nu en besked, hvis du som forælder, træner eller lign. ønsker at være med under etableringen (og/eller efterfølgende som frivillig/bestyrelse).

Vi ønsker en klub i høj grad ledet og drevet af unge, og hjælper unge som vil være trænere, ledere og frivillige med uddannelse og netværk. Ikke bare sjovt, men udviklende og en god pind på CV'et 😉 Ping us!

Med Lejre Esport ønsker vi at tilbyde vores børn og unge trygge og gode vilkår for at udvikle sig indenfor esport sammen med ligesindede. Bevægelse er en vigtig del af at være i Lejre Esport, ligesom holdånd og god tone. Esport kombinerer en række mentale færdigheder og fysiske evner, som vi med en forening kan støtte i et miljø, hvor man er sammen med ligesindede. Samarbejde og udveksling med andre af Lejres foreninger bliver en del af oplevelsen, af at få bevægelse på programmet.

Lejre Esport har allerede kontakt til flere af de vigtigste interessenter, herunder super opbakning fra Lejre Kommune, paraplyorganisationer som DGI og foreninger i vores nabokommuner.

Mange esportshilsner

Asbjørn, Rikke, Theis, Christian, Palle og Bo