Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Nyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder
Esport Lejre - Spil, bevægelse og samvær

Hej,

Lejre Esport blev etableret som forening i marts 2019 af forældre i Lejre Kommune.

Med Lejre Esport ønsker vi at tilbyde vores børn og unge trygge og gode vilkår for at udvikle sig indenfor esport sammen med ligesindede. Bevægelse er en vigtig del af at være i Lejre Esport, ligesom holdånd og god tone. Esport kombinerer en række mentale færdigheder og fysiske evner, som vi med en forening kan støtte i et miljø, hvor man er sammen med ligesindede. Samarbejde og udveksling med andre af Lejres foreninger bliver en del af oplevelsen, af at få bevægelse på programmet.

Vi ønsker en klub i høj grad ledet og drevet af unge, og hjælper unge som vil være trænere, ledere og frivillige med uddannelse og netværk. Ikke bare sjovt, men udviklende og en god pind på CV'et 😉 Ping us!

Lejre Esport har allerede kontakt til flere af de vigtigste interessenter, herunder super opbakning fra Lejre Kommune, paraplyorganisationer som DGI og foreninger i vores nabokommuner.

Vi har fået lokale i Atelieret i kulturhuset Felix, og starter etablering af de praktiske forhold i januar. Så snart vi føler vi har en sikker startdato indkalder vi til intromøde.

Mange esportshilsner

Asbjørn, Rikke, Theis, Christian, Mia og Bo