Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Nyheder

På seneste møde i folkeoplysningsudvalget den 11. april blev Lejre Esport godkendt som folkeoplysende idrætsforening. Udover et blåt stempel betyder det også, at vi kan drage nytte af tilskud til medlemmerne og de mange initiativer i kommunen, som arbejder for foreningslivet. Tak for anerkendelsen til udvalget.

Læs mere

Hej,

Nu er det muligt at skrive sig op til Lejre eSports venteliste.

Klik på "Nyt medlem" i øverste højre hjørne her på forsiden.

Vi planlægger at have Fortnite- og CSGO-hold, men skriv også gerne, hvis du mener vi skal have andre hold. Angiv gerne om du vil gå til Fortnite eller CSGO og alternativ et helt andet spil under punktet "Hvilket spil er du interesseret i?"

Tilmeldingen er ikke bindende.

Bemærk: Vi går IKKE kun efter først til mølle princippet. Når vi har lokaler og udstyr klar (forventeligt i løbet af sommeren 2019) så kig...

Læs mere
Esport Lejre - Spil, bevægelse og samvær

Hej,

Lejre Esport blev etableret som forening i marts 2019 af forældre i Lejre Kommune.

Med Lejre Esport ønsker vi at tilbyde vores børn og unge trygge og gode vilkår for at udvikle sig indenfor esport sammen med ligesindede. Bevægelse er en vigtig del af at være i Lejre Esport, ligesom holdånd og god tone. Esport kombinerer en række mentale færdigheder og fysiske evner, som vi med en forening kan støtte i et miljø, hvor man er sammen med ligesindede. Samarbejde og udveksling med andre af Lejres foreninger bliver en del af oplevelsen, af at få bevægelse på programmet.

Vi ønsker en klub i høj grad ledet og drevet af unge, og hjælper unge som vil være trænere, ledere og frivillige med uddannelse og netværk. Ikke bare sjovt, men udviklende og en god pind på CV'et 😉 Ping us!

Lejre Esport har allerede kontakt til flere af de vigtigste interessenter, herunder super opbakning fra Lejre Kommune, paraplyorganisationer som DGI og foreninger i vores nabokommuner.

Mange esportshilsner

Asbjørn, Rikke, Theis, Christian, Palle og Bo